Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUHTEŞEM DEFİLEDE SEZEN AKSU İZLERİ
MUHTEŞEM DEFİLEDE SEZEN AKSU İZLERİ
Moda tasarımcısı tasarımcı Emre Erdemoğlu 2019-20 Sonbahar/Kış defilesi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında sunuldu.Emre Erdemoğlu meslek hayatının 10. yılı için hazırladığı defileye yaşayan efsane Sezen Aksu'nun "Onu alma beni al" parçasının adını verdi
22 Mart 2019, 17:11
 
Son yıllarda Türk modasında adından ençok söz ettiren Moda Tasarımcılarından  Emre Erdemoğlu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında defile gerçekleştirdi.
 
Erdemoğlu, 2019/20 sonbahar-kış Sezen Aksu'dan ilham aldığı koleksiyonuna “Onu Alma Beni Al” adını verdi. 
 
Moda tasarımcısı Emre Erdemoğlu, Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkılarından ilham aldığı 2019-2020 Sonbahar-Kış erkek koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında  Zorlu PSM’de rengarenk bir defileyle tanıttı.
 
image
 
2020 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda Sezen Aksu şarkılarını ve portresini koleksiyonuna işlemişti.
 
Emre Erdemoğlu meslek hayatının 10. yılı için hazırladığı defileye yaşayan efsane Sezen Aksu'nun "Onu alma beni al" parçasının adını verdi.Emre Erdemoğlu'nun defilesinde giyilen kıyafetlerde de Sezen Aksu'nun şarkılarından bölümler yer alıyordu.
 
Sıradışı tasarımları,gençlerden oluşan hayran kitlesi ile dikkat çekiyor. 
 
Ünlü tasarımcı  Erdemoğlu, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'da “ONU ALMA BENİ AL” adını verdiği, Lila ve turuncunun, mor ile buluştuğu 2020 Kış koleksiyonu ayakta alkışlandı.
 
Simge Sağın  defile finaline  renk kattı.
 
Simge Sağın, Emre Erdemoğlu’nun defilesinde özel konuk olarak defilenin kapanışını yaptı.
Defile sonunda Erdemoğlu ile podyuma çıkan Simge Sağın davetlileri ve basını selamlayıp mankenler ile final görüntüsü verdi.
 
 
         image
 
Tasarımcı koleksiyondaki tüm detaylarda Sezen Aksu portresini grafiksel bir dille yorumlamış ,şarkı sözleriyle desteklemişti.
 
Şarkılarda geçen sözleri telkırma nakış ,baskı ve dokuma tekniği ile koleksiyonunun bütününde kullandı.Her sezon farklı karakterleri koleksiyonlarına işleyen tasarımcı, bu sezon da hayranı olduğu sanatçıyı farklı bir anlatım şekliyle  moda severlere sunuldu
 
Tasarımcı 2019-20 Sonbahar/Kış koleksiyonunda geçmiş, şu an ve gelecek arasındaki ilişkide; duygu, hayal ve gerçeklikler ekseninde, aşkın sonsuz gücü ile perçinlenen ‟Onu Alma Beni Al” temasını vurguladı.
 
Sezen Aksu'dan ilham alınarak hayata geçirilen koleksiyon, özellikle aşka olan inancımızın yok olduğu bu süreçte, bizi bekleyen geleceğe karşı optimist bir tavır takınıyor.
 
Emre Erdemoğlu yeni koleksiyonunda Sezen Aksu şarkılarını ve portresini koleksiyonuna taşırken tüm detaylarda Sezen Aksu portresini grafiksel bir dille yorumladı. Her sezon farklı karakterleri koleksiyonlarına işleyen tasarımcı, bu sezon da hayranı olduğu sanatçı Sezen Aksu’yu farklı bir anlatım şekliyle moda severlere sundu.
 
2019-2020 sonbahar-kış koleksiyonunda, Sezen Aksu şarkılarını ve portresini koleksiyonuna işlediği bilgisini veren Erdemoğlu, tüm detaylarda Sezen Aksu portresini grafiksel bir dille yorumladığını, şarkı sözlerini koleksiyona enjekte ettiğini dile getirdi.
 
Her sezon farklı karakterleri koleksiyonlarına işlediğini anlatan Erdemoğlu, “Bu sezon da hayranı olduğum Sezen Aksu'yu farklı bir anlatım şekliyle moda severlere sunmayı tercih ettim. Sezen Aksu'dan ilham alınarak hayata geçirilen koleksiyonumuz, özellikle aşka olan inancımızın yok olduğu bu süreçte, bizi bekleyen geleceğe karşı optimist bir tavır takınıyor” şeklinde konuştu.
 
image
 
Erdemoğlu'nun Erkek modasındaki renk yelpazesi gün geçtikçe genişliyor.
 
Şıklık ve güven kavramları arasındaki güçlü bağdan ödün vermiyor. Yenilikçi bir sezon olarak tanımlayabileceğimiz koleksiyonda, daha bütüncül bir yapıyla birbirini tamamlayan look'lar, her bir parçası ile özgürles¸en kaliteli ürün grupları, kumas¸ seçiminden formlarına kadar her alanda nitelikli detaylar ile hazırlanan koleksiyonumuz, görsel zenginliği, çok yönlülüğü, farklı alternatifleri ve seçenekleri barındırıyor.
 
70'ler retro akımının sokak stiliyle birleştirildiği koleksiyonda, oversize formda kabanlar, print desenli gömlekler, tel kırma nakışlı ceketler, parça boya kadife takımlar, uçuşan trençkotlar, lila rengi uzun el örmesi kemerler koleksiyonda sıkça karşımıza çıkıyor. Deneysel tavırla oluşturulan detaylar ile bütünleşen zamansız klasik yorumlar, geleneksel tavrı yeniden algılama fırsatı veriyor.
 
“Özel apreli kumaşlardan hazırlanan koleksiyon,İtalyan stiline yeni bir soluk getirme iddiası taşıyor” diyen Erdemoğlu, “Farklı fitlerde yüksek bel kesimlerle geliştirilen pantolonlar, geniş omuzlu bol siluetli ceketler ve yuvarlatılmış omuzlu çalışmalar, önerileri ve tasvirleri genişletiyor'' diyerek yeni koleksiyonu ile ilgili düşüncelerini özetledi.
 
image
 
Emre Erdemoğlu defilesi İstanbul’da iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımıyla gerçekleşti.
 
Yoğun iş temposu ile sezona giren genç tasarımcı, gelecek sezon İtalya’da deri koleksiyonunu sunacak ayrıca Ege Hazır giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği EİB Moda Tasarım Yarışması’nda yarışmacılara Koçluk yapmaya devam edecek.
 
Ünlü modacıya gençler tarafından büyük ilgi oluşturulduğunu defilelerindeki dikkat çekici kalabalıktan fark ediliyor. 
 
Erdemoğlu'nun MBFWI defilesini Kerem Cem,Cem Belevi,Gökhan Türkmen,Şükrü Özyıldız,Aylin Arasıl,Zeynep Mansur gibi ünlü isimlerin yanısıra büyük bir davetli kitlesi izledi.
 
Koreografisini Öner Evez ve Yakup Biçer’in üstlendiği defilenin müziklerini Oben Budak hazırlarken, styling de Alexander Kokoskeriya ile çalışan başarılı modacı davetlilerden tam not aldı.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR