Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EZRA&TUBA 'ASHEKA DEFİLESİ' İLE ALKIŞLANDI
EZRA&TUBA 'ASHEKA DEFİLESİ' İLE ALKIŞLANDI
Ezra&Tuba, 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da moda severlerle buluşturdu.İlhamını hayatta kalmak için etrafındaki diğer bitkilere dolanan bir sarmaşıktan alan “ASHEKA” koleksiyonunda 60 look sergilendi.
24 Mart 2019, 13:27
 
Moda dünyamızın dikkat çeken ikilisi MBFWI kapsamında dikkat çeken bir defileye imza attılar.
 
Giyilebilir teknolojinin öncülerinden olan Ezra&Tuba, 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da moda severlerle buluşturdu.
 
image
 
İlhamını sarmaşıktan alan ‘’ASHEKA’’ Koleksiyonu davetliler tarafından ayakta alkışlandı. 
 
Hayatta kalmak için etrafındaki diğer bitkilere dolanan bir sarmaşık… Aynı zamanda aşk’ın doğduğu kelime… 
 
Ünlü tasarımcılar Ezra&Tuba 2019 Sonbahar/Kış koleksiyonlarına Asheka adını verdi.
 
Moda severlerle ilk kez Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında buluşan koleksiyon için MG International Fragrance Company özel koku üretti.
 
image
 
Ezra&Tuba defilesi 13. sezonunu gerçekleştiren Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Quasar İstanbul’da yer alan Estetik International Winter Garden’da gerçekleşti.Cemiyet hayatının yoğun ilgi gösterdiği gecede gerçekleşti.
 
image
 
Mükemmel moda gösterisi ve  sonrasında eğlence ile gece birbaşkaydı..
 
Alem Dergisi’nin Red Carpet sponsorluğunda gerçekleştirilen defile kırmızı halı töreni ile başladı. Ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Nihat Odabaşı’nın “ASHEKA” koleksiyonu için çektiği moda filmi davetlilerin beğenisine sunuldu. 
 
image
 
60 tasarımın beğeniye sunulduğu gecede sarmaşık desenli kokteyl elbiseleri, el işlemeli kabanlar ön plana çıkan parçalardı.
 
İlhamını hayatta kalmak için etrafındaki diğer bitkilere dolanan bir sarmaşıktan alan “ASHEKA” koleksiyonunda 60 look sergilendi. Sarmaşık desenli kokteyl elbiseleri, el işlemeli kabanlar ve metal troklu deri takımlar büyük beğeni topladı. Karakoç Tekstil'de özel üretilen kumaşlarla hazırlanan koleksiyonda öne çıkan renkler zümrüt yeşili, menekşe moru, tütün rengi ve vişne tonunda kırmızı olurken, siyah-beyaz ve altın da bu renklere eşlik etti.
 
image
 
Koreografisi ,sunumun gerçekleştiği estetik merkezinin ruhuna uygun hazırlanmıştı.
Modellerin catwalk yaparken estetik operasyon sonrasında kullanılan meteryallar ile yürümesi dikkat çekti.
 
Ezra&Tuba defilesinin kadrosu ağırlıklı uluslararası modellerden oluşmuştu.Itır Esen ve Berna Batur gibi Türk moda sektörünün önemli mankenleri,bu özel defilede  podyumdaydı.
 
image
 
Defile, geçtiğimiz Paris Fashion Week’te 11 defilede müzik direktörlüğü yapan ünlü dj Serhat Erdem’in performansı eşliğinde gerçekleşti. 
 
Ezra&Tuba tasarımlarının bazıları Vogue Eyewear 2019 koleksiyonundan güneş gözlükleriyle kombinlendi
 
image
 
Davete Nebahat Çehre, Belçim Bilgin, Nurgül Yeşilçay, Güneri Civaoğlu, Hatice Aslan, Melisa Sözen, Naz Elmas, Neslihan Yargıcı, Arzu Kunt, Sinem Yıldırım, İsmail Acar, Zafer Kozanoğlu, Elif Güvendik, Zeynep Tunuslu, Hakan Helvacıoğlu, Sedef Çalarkan,Nihat Odabaşı gibi sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.
 
image 
Şeffaf Gazete & TV imtiyaz sahibi Mutlu Demirdelen defileyi takip eden konuklar arasındaydı.
 
Gecede Estetik International Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantimur ile Ezra&Tuba’nın hazırladığı fotoğraf sergisi de davetlilerle buluştu.
 
Gece, elektronik müziğin güçlü ismi Danna Leese’in canlı performans sergilediği after party gerçekleşti.
 
Defile bitiminde modellerinde katıldığı partide ,Güneri Cıvaoğlu ve Nihat Odabaşı bu keyifli eğlenceye eşlik eden dikkat çekici simalar arasındaydı.
 
Defilenin stil danışmanlığını Erdi Şen’in yaptığı defilenin kreatif direktörlüğünü Onur Hazar üstlendi.Sunumun güzellik partneri ve makyaj sponsoru Sephora olurken, saç tasarımları Müjdat Küpşi tarafından yapıldı. 
 
MG International Fragrance Company sıcak baharat notaları, kırmızı gül ve islenmiş ud ağacından oluşan özel kokusuyla davetlileri koku yolculuğuna çıkardı.
 
Davetlilere Midpoint tarafından hazırlanan özel finger food’lar beğeni kazandı. Ayrıca misafirlere Türkiye’nin farklı bölgelerinin şaraplarından oluşturulan Metro Türkiye’nin Wise Wine Local Selection seçkisi sunuldu. 
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR