Güzel ülkemiz için yazıyoruz - DOLCE & GABBANA '' TROPİK ŞIKLIK '' Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-1/34450/dolce-amp-gabbana---tropik-siklik-

 

DOLCE & GABBANA '' TROPİK ŞIKLIK ''
DOLCE & GABBANA  '' TROPİK ŞIKLIK ''
Dolce & Gabbana Milano'da sunduğu kısa ve şehvetli defilesinde tropik ve etkileyici bir dokunuşa sahip askeri hava ortaya koydu. Modaseverler Tropik Olarak Geçişken Bir Şıklık yorumunu yaptılar
30 Haziran 2019, 14:44
 
 
Kuzey Batı Sınırına kadar bir İngiliz seferi düzenleyecek ya da Nil'in yukarısında bulunan "Kutsal Hazine avcıları" nın yeniden çekilmesine yetecek kadar haki görünüm sunan koleksiyon bir sürü yapma büyük kedi baskısı ve feminen kumaşlarla eşleştirilmişti.
 
image
 
Betty Grable ve bir dizi İkinci Dünya Savaşı pin-up kızı, bu defilenin tanıttığı görünümlerin üçte biri üzerine dikilmişti. Bu kızlar amblemler, madalyonlar veya örme ceketler üzerinde yer alıyordu. Hatta sivri burunlu ayakkabılar ve Chelsea botlar üzerinde de yer aldıkları görüldü.
 
image
 
Dolce & Gabbana - İlkbahar-Yaz 2020 
 
Safari ceketler, çita baskılı bluzler ve bunlarla eşleşen çoraplar ile de farklı bir görünüm ortaya koyuluyordu. Şık geceler için yılan derisinden bir ceket önerilirken, Tijuca Ormanı içinde Oscar Niemeyer'ın villasında kokteyl içmek için ise papağan baskıları sunuluyordu. Tüm parçalar dev bir leopar derisi görünümünde podyum üzerinde tanıtıldı.
 
image
 
Defilenin müziği Takagi & Ketra, Omi & Giusy Ferreri'nin yer aldığı Jambo'nun Afrika tekno müziği oldu.
 
Tanıtımda 'Tropical Rangers' adını taşıyan sahte futbol, basketbol veya beyzbol takımlarına ait üniformaları giyen yarım düzine model yer aldı.
 
image
 
Şeffaf Gazete.com