Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LONDRA MODA HAFTASI VE TRENDLER
LONDRA MODA HAFTASI VE TRENDLER
Londra Moda Haftası, İlkbahar / Yaz 2020 sezonunu tamamladı. Beş günlük program yeni sezonu çarpıcı saç ve makyaj görünümleriyle doldurdu. Podyumlardaki güzellik trend'leri kombinler ve parçaların saç makyaj uyumu moda profesyönellerinden dahi tam not aldı.
2 Ekim 2019, 19:22
 
Londra Moda Haftası, İlkbahar / Yaz 2020 sezonunu tamamladı. Beş günlük  program yeni sezonu çarpıcı saç ve makyaj görünümleriyle doldurdu. 
 
image
 
Islak görünüm
 
Islak görünümlü saçlar ve makyaj yıllardır podyumlarda giderek artam bir eğilime sahip ve bu sezon Londra'da da konsept popülerliğini korumaya devam etti. Victoria Beckham, jöleli saçlara ve parlak dudaklara odaklanan bir görünüme odaklanırken, Christopher Kane'in ise modellerin ıslak görünümlü saçlarını düşük at kuyrukları halinde topladığı ve parlak bir ten görünümünü oluşturmak için bolca aydınlatıcı kullandığı görüldü. Burberry ve Chalayan'da da nemli görünümler göze çarpıyordu. 
 
image
 
Çizgilerin dışına çıkmak
 
Kalın eyeliner Londra merkezli tasarımcıların favori görünümü olarak kalmayı sürdürdü, Fashion East kalın ve kısa, grunge temalı bir trend sunarken, Matty Bovan ise modellerin görünümünü büyüten mercekler ile görünümü vurguladı. Halpern de ise sarartılmış kaşlar ve kalın, dışa doğru çekik eyeliner ile güçlü bir etki ortaya koyuldu.
 
image
 
Kabarık saçlar
 
Kabarık, dik saçlar bu sezon Londra'da bir güzellik simgesiydi. Julien Macdonald'ın 'Julien x Gabriela' sunumu kocaman dalgalar ve havalı kurutulmuş saçlar ile ortaya çıkarken, Yuhan Wang'in yatay biçimli yapısal perukları soyutluğun kıyısında dolaşıyordu. . Fyodor Golan da ise yüksek tasarımlı saç modelleri ve renklerin kullanımının göz önüne çıktığı görüldü.
 
FashionNetwork

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR