Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NEW YORK MODA HAFTASINDA GURUR TABLOSU
 NEW YORK MODA HAFTASINDA GURUR TABLOSU
New York Moda Haftası’na katılan Raisa Vanessa, 89 parçadan oluşan 2020/21 Sonbahar Kış koleksiyonunu tanıttı. Fas'ın, otantik ve görkemli ruhundan ilhamla tasarlanan koleksiyonda Marrakesh'in otantik mimarisi, renk harmonisi ile popdyumdaydı
14 Şubat 2020, 17:56
 
Moda dünyasında Türkiye’yi dünya çapında gururla temsil eden RaisaVanessa,New York Moda Haftası resmi takvimi kapsamındaki solo defilesini, NY Spring Studios’da sundu.
 
Dünya moda çevrelerinin yoğun ilgiyle takip ettiği defilede 52 look 89 parçadan oluşan RaisaVanessa FW20/21 koleksiyonu göz kamaştırdı.
 
Türkiye’nin kültürel zenginliğini, uluslararası moda standartları ile birleştirerek sıra dışı bir marka yaratan RaisaVanessa, Sonbahar Kış 20/21 koleksiyonunu, New York Moda Haftası resmi takvimi içerisinde gerçekleştirdiği solo defilesiyle sundu.
 
image
Büyüleyici Fas’ın, otantik ve görkemli ruhundan ilhamla tasarladılar.
 
Marrakesh’in otantik mimarisi, renk harmonisi Raisa Vanessa’nın yeni koleksiyonuna esin kaynağı oluyor. Mistik ve egzotik yapısı, birçok dönemin izlerini taşıyan dokusuyla yeni Raisa Vanessa koleksiyonuna ilham veriyor.
 
Şehrin egzotik yapısına gönderme yapan mor, pembe, çivit mavisi renklerin kullanıldığı koleksiyonda, palmiye ve leopar figürleri özel çizim desenlerle göze çarpıyor. Renk harmonisi özel degrade baskılı kumaşlarda kendini gösteriyor. İpek kadife, saten ve parlak dokulu kumaşlar, altın bakır gibi renklerde işleme ve aksesuarlar ile sunuluyor. 80 parçadan oluşan koleksiyonda, özel dokulu kumaşların hayat verdiği tasarımlar feminen ve seksapeli yüksek kalıplarla birleşiyor.
 
image
 
FW20/21 Raisa & Vanessa kadını bir düş gibi ama gerçekten de öte…
 
Raisa Vanessa “Doğasının renkleri, yerel mimarisinin dokusu, kaotik dar sokakları ve çok daha fazlası. Tüm bunlar bir koleksiyona ilham olmaya fazlasıyla yetse de biz FW20/21 koleksiyonumuzda aslında tüm bu saydıklarımızı yaşamının içine güzelce adapte eden gerçek bir kadını hayal ettik. Bu özel kadın o renkleri ruhunda taşıyor, saç telinden parmak ucuna kadar özenle seçilmiş bir gustoyu üzerine giyiyor. 
 
imageKadifelerin, ipeklerin üzerine işlenmiş şehrin akılda kalan motifleri o kadın için boynuna taktığı bir mücevher. Fas’ı avucunun içi gibi bilen bu kadın Casablanka’nın meşhur Rick’s barında, Marakeş’in kobalt mavi rüyası Majorelle bahçelerinde ya da Rif Dağları’nın eteklerinde uçuşan rengarenk elbisesiyle karşınıza çıkabilir.” diyor.
 
image
 
Defilenin set ve show direktörlüğünü ‘’Uğurhan Akdeniz Event Design & Production’’ üstlendi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR