Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AVRUPALI TÜRK MODEL AYNUR TUNA İSTANBUL'DA
AVRUPALI TÜRK MODEL AYNUR TUNA İSTANBUL'DA
Almanya'nın en önemli model ajanslarında uzun yıllar modellik yapan başarılı model Aynur Tuna ünlü moda fotoğrafçısı Muttalip Şen ile hayranı olduğu İstanbul boğazının muhteşem güzelliğinde çekim yaptı .
3 Aralık 2020, 13:02
 
 
Almanya'da yaşayan başarılı model Aynur Tuna ünlü moda fotoğrafçısı Muttalip Şen ile hayranı olduğu İstanbul boğazının muhteşem güzelliğinde çekim yaptı .
 
Almanya'nın en önemli model ajanslarında uzun yıllar modellik yapan Aynur Tuna, dünya moda sektörü gibi popüler kültürün vazgeçilmez dünyasındaki başarılı  çalışmaları ile Avrupalı Türk gençlerinin arasında dikkat çekiyor.
 
image
 
Almanya'da yaşayan gurbetçi ailelerin çocukları  yurtdışında doğdular ve birçoğu farklı mesleklerde başarılara imza atıp kariyer sahibi oldular. 
 
Bu başarılı gençlerden biri de , Avrupa moda sektöründe başarılı projeler içinde yer alan Almanya'da Türklerin yoğun nufusu olan Kuzey Ren-Vestfalya Königwinster doğumlu ''doğuştan Avrupalı'' model Aynur Tuna geçtiğimiz günlerde özel bir çalışma için İstanbul'a geldi.
 
Avupa moda endüstrisinde yer alan az sayıda Türk modelden biri olan Aynur Tuna 2021'de Türkiye'de gerçekleşecek bazı projeler ile ilgili görürüşmeler yaptı.
 
Aynur Tuna '' Yıl bitmeden bir fırsat yarattım ve ülkeme geldim birkaç marka projesi  ve ajans görüşmesi yapıp dönüş yapacağım.Bu arada uzun zamandır Türk moda camiasında sevilen ve birçok ünlü ismi sektöre kazandırmış olan Muttalip Şen ile çok istediğim çekimi yaptım ,bugün de doğum günüm bu çok güzel bir anı olacak '' dedi...image
Başarılı model Aynur Tuna ünlü moda fotoğrafçısı Muttalip Şen ile hayranı olduğu İstanbul boğazının muhteşem güzelliğinde çekim yaptı .
 
Ünlü fotoğrafcı Muttalip Şen ile muhteşem manzaralı istanbul boğazının kıyılarında özel bir teknede yapılan çekim sonrası Şeffaf Gazete için özel açıklamalar yapan Aynur Tuna '' 2020 hem sosyal yaşam hem iş yaşamı için tam bir kayıp yıl oldu.Bu yıl başında özellikle uzakdoğu ülkeleri Çin,Tayland,Güney Kore ,Japonya'da kontratlı işlerim vardı ve küresel salgından dolayı tamamen iptal oldu.Bu yıl yoğun programımdan dolayı tatil için çok istediğim halde ülkeme gelememiştim'' diyeren Türkiye özlemini dile getirdi.
 
image
 
 İSTANBUL'A OLAN HAYRANLIĞIMI BİLDİĞİ İÇİN BANA SÜRPRİZ YAPTI
 
Almanya'dan iletişim kurduğumda  çekim  için stüdyoya gireceğimi düşünmüştüm diyen  Aynur Tuna '' Muttalip Şen bana çok büyük sürpriz yaptı.İletişim kurduğumuzda ben hep İstanbul hayranlığımden  özlemle bahsederim.Özellikle İstanbul boğazı ile olan düşüncelerimi paylaşırdım unutamayacağım bir sürpriz yaşadım'' dedi.
 
image
 
Aynur Tuna '' 2 gün önce İstanbul'a geldim ve bugün Muttalip bey çekim beni otelimden gelip aldı, yola çıktık Kuruçeşme'deki muhteşem bir taknenin önüne gelene kadar çekim yapılacak yerden habersizdim. Benim için muhteşem bir sürpriz oldu aynı zamanda doğum günümdü bu sayede doğum günü pastamı bu atmosferde kestik.Buradan da kendisine sevgilerimi belirtip çok teşekür diyorum '' dedi.
 
'' İSTANBUL ÖZLEMİM VE MUHTEŞEM BOĞAZ'DA ÇEKİM ''
 
Burada olmaktan çok mutluyum, bu çekim 2020 de mesleki anlamda yaptığım en güzel çalışma olması dışında en unutamayacağım seyahatlerimden biri oldu'' diyerek mutluluğunu dile getirdi .
 
Modellik dışında amatörce müzik ile uğraşan güzel model ''  ikinci bir işim olacaksa bu kesinlikle müzik olur .Kendimi geliştiriyorum bir süreç sonra bunu mutlaka deneyeceğim'' diyerek  şarkı söylemek için mutlaka fırsat yaratacağını belirtti.
 
image
 
Güzel model  dünyanın 2021 yılında Koronavirüs illetinden kurtulmasını umduğunu ve bunu özlemle beklediğini belirtti. 
 
Aynur Tuna '' Salgın sadece Almanya'da değil tüm dünyadaki iş dengelerini bozdu,Mart ayı sonrası herşey adeta felç oldu ,tüm planlar çöpe atıldı. Ülkelerin seyahat kısıtlamaları ve salgın tehlikesinden dolayı bende pek çalışmaya gönülü olmadım'' dedi
 
Geçmiş yıllarda Türkiye'de podyuma çıkan ve moda markaları için çekim yapan güzel model Aynur Tuna çağımızın bir numaralı sağlık felaketi olan Koronavirüs salgınının aşısını Almanya'da yaşayan Dr. Uğur Şahin, eşi Dr.Özlem Türeci'nin bulmasından dolayı büyük gurur duyduğunu belirterek '' biz Avrupa'da yaşasak da Türk Avrupalı kimliğimiz ile bu ülkenin çocuklarıyız bu unutulmamalı, umarım aşı tüm insanlığın kurtuluşuna katkı yapar ,bizlerde aynı kaderi paylaştığımız bu insanlarla herzaman gurur ve minnet duyarız '' dedi.
 
Güzel model '' İşmi çok seviyorum ,şu anda evlenme hayalim yok fakat böyle bir karar alırsam da işime devam etmek isterim .Evleneceğim kişi benim işime karışmamalı desteklemeli.Zaten evlenmeden hiç bir erkek arkadaşım ile bu konuyu konuşmam bile.Ben yanlış birşey yapmıyorum ,zaten benim işimden rahatsız olan biri ile sevgili olmam da mümkün değil dedi.
 
AYNUR TUNA ULASLARARASI BAŞARILARI OLAN BİR MODEL
 
Çekimi gerçekleştiren ünlü moda fotoğrafçısı Muttalip Şen ,''Aynur uluslararası markalarla  yıllardır çalışan bir model,maalesef ülkemizde nerede doğup yetişse ve başarılı olsa da moda  sektöründe Türk modellere negatif ayrıcalık yapılıyor '' dedi. 
 
Moldova'da hamburgercide bulduğu kızı burada model diye sunan ajanslar var.
Biz Aynur gibi uluslararası marka yüzü olmuş modellerimizin ülkemizde değer görmesini istiyoruz ,bu yüzden Aynur Tuna ile önümüzdeki sağlıklı günlerde çok daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.
 
image
 
Aynur  Avrupa'da yaşasa da bizden biri .
 
Türk modellere  her zaman inanmış ve onlarla çok başarılı çalışmalar yapmışımdır, Aynur ile çok güzel bir çekim yaptık profesyonelliğinden çok etkilendim.Umarım önümüzdeeki zamanlarda Aynur Tuna adı Türkiye'de daha fazla duyulacaktır.
 
Dev markalarla çalışmış ve başarıları ile bunu kanıtlayan bir isim.
 
Aynur'u Türkiye'de görmekten çok mutlu oldum .Covid-19 yüzünden özel bir süreç yaşıyoruz ,bu yüzden doğum günü pastasını biz bize kestik,ona mutlu yeni yaşlar diledim.
 
Muttalip Şen '' Koronavirüs belasının kökü kazınacak ve güzel zamanlarda tekrar güzel çalışmalar yapacağımız, eğlenceli kalabalık bir parti ile doğum günü yapacağımız günlerde olacağı inancındayım ''  diyerek güzel modele desteğini belirtti.
 
image
 
2015 YILINDA TÜRKİYE'DE KATILDIĞI MISS TURKEY'DE FİNALİST OLDU
 
Geçtiğimiz yıllarda Miss Turkey Güzellik yarışması finalisti de olan tescilli güzel, uzun yıllardır uluslararası pek çok dev şirketlere ait marka ile çalıştı .Bunlar uluslararası  OTTO,Zalando,Adidas,C&A  gibi küresel markalardı.
 
Almanya dışında Londra,Milano,Paris,Amsterdam ,Madrid gibi dünya modasının merkezi olan şehirlerde  uluslararası birçok markanın tercih ettiği model olarak birçok moda show ve tanıtım organizasyonlarında yer aldı.
 
Şeffaf Gazete
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR