Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRK MODASI BAHAR KORÇAN'I KAYBETTİ
TÜRK MODASI BAHAR KORÇAN'I KAYBETTİ
Ünlü modacı Bahar Koçan’n yumurtalık kanseri olduğu biliniyordu, Koçan’ın son durumunu öğrenen dostları, ünlü modacının ölüm haberini alınca şok oldular.
11 Kasım 2021, 09:46
 
Uzun süredir yumurtalık kanseriyle mücadele eden Bahar Korçan (57), İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
 
Ünlü modacı Bahar Koçan’n yumurtalık kanseri olduğu biliniyordu, Koçan’ın son durumunu öğrenen dostları, ünlü modacının ölüm haberini alınca şok oldular.
 
TARKAN: ÇOK ÜZGÜNÜM
 
Korçan’ın ölüm haberini alan Tarkan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Çok özel bir ruhtun. Çok güzel bir kalptin. Nurlar, ışıklar içinde uyu Bahar’ım… Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.
 
Şeffaf Gazete kurucusu Mutlu Demirdelen uzun yıllar Bahar Korçan'ın defilelerini izledi başarılarının yakın gözlemcisi oldu.
 
Mutlu Demirdelen, '' Moda tasarımının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bir sektör olmasında öncü olan,katkı sağlayan, moda alanında önemli çalışma ve projelere imza atan, Türk modasını dünyaya tanıtan ve aynı zamanda Moda Tasarımcıları Derneği'nin de kurucusu olan, Bahar Korçan'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz,kendisi ile uzun yıllar moda sektörünün içinde çok kez bir arada olduk,çalışkan,üretici ve gerçekten ''Türk Modası '' için çok emek verdiğini biliyorum.Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum dedi.image 
 
Türk Tasarım Danışma Konseyi, ünlü tasarımcıyı ‘Onur Ödülü'ne layık görmüştü.
 
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un ülkemize kazandırılmasında Bahar Korçan ve birkaç moda tasarımcı arkadaşının gösterdiği başarıyı ödüllendirmişti. 
 
Arzu Kaprol,Ümit Ünal,Hatice Gökçe,Özlem Süer,İdil Tarzi,Ezra- Tuba Çetin gibi moda tasarım dünyasının başarılı isimleriyle beraber 2008 yılında başlattıkları İstanbul Fashion LAB  organizasyonunu 13 yıllık süreçte MBFWİstanbul olarak Türkiye'nin dünyada tanınan en başarılı moda organizasyonu oldu. Uzun yıllar masalsı kolleksiyonlar yaratan ve bunu çok özel defileler ile tanıtan Bahar Korcan'a Türk modasına sağladığı katkılardan dolayı çeşitli kurumlarca birçok ‘ Başarı Ödülü' takdim edilmişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR