Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOZA GENÇ TASARIMCILARI FİNALE HAZIR
KOZA GENÇ TASARIMCILARI FİNALE HAZIR
İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından bu yıl 30.su düzenlenen yarışma ile kozasından çıkacak 10 genç yetenek belli oldu.
29 Temmuz 2022, 09:36
 
 
1992’den bu yana moda sektörüne aralarında Bahar Korçan, Özgür Masur, Zeynep Tosun, Hakan Yıldırım, Özlem Kaya ve Gül Ağış’ın da bulunduğu değerli tasarımcılar kazandıran Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması 30. yılının genç yeteneklerini açıkladı.
 
İHKİB İştiraki İstanbul Moda Akademisi’nde gerçekleşen yüz yüze mülakatta tasarımlarını sergileyen 31 isimden Ada Çuhadar, Ahmet Can Encin, Ahmet Can Hızlı, Ercan Tenekecioğlu, Feyza Nur Çilingir, Maide Özer, Melis Küçükyılmaz, Nida Uzun, Sude Keskin ve Şakir Buldan Kasım ayında gerçekleşecek final gecesi için yarışmaya hak kazandı. 
 
image
Yarışmanın birincisi 60.000 TL, ikincisi 30.000 TL ve üçüncüsü 20.000 TL para ödülüne sahip olacak. İlk 3’e girmeye hak kazanan tasarımcılar ayrıca yurt dışında eğitim desteği ve Türkiye’de bir yıllık İngilizce dil eğitimine katılma hakkı kazanacak ve uluslararası basında tanıtılacaklar.
 
Finale kalan on yarışmacı ise atölye ve danışmanlık desteği, 15.000 TL değerinde koleksiyon hazırlama ve malzeme bedeli, İstanbul Moda Akademisi'nin Moda Tasarımı ve Yönetimi Master Class Diploma Programı'na katılma fırsatı, sektörle ilgili uluslararası bir fuarı ziyaret hakkı ve Moda Tasarımcıları Derneği’ne bir yıllık üyeliğe sahip olacak. 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR