Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAMPANYA DOPİNGİ İLE REKOR DAİRE SATIŞI
KAMPANYA DOPİNGİ İLE REKOR DAİRE SATIŞI
İş GYO ve Nef projelerinde 106 konut satıldı ve toplam satış cirosu 78 milyon TL'ye dayandı.
16 Ağustos 2016, 14:27
 
 
İş GYO ve Nef, GYODER'in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri toplamda dört projeyle dahil olmuştu.
 
Kampanyanın başlamasının ardından geçen ilk 10 günlük sürede İş GYO ve Nef projelerinde 106 konut satıldı ve toplam satış cirosu 78 milyon TL'ye dayandı. İş GYO ve Nef'in ortak projesi İnistanbul'un yanısıra İş GYO Kartal Manzara Adalar ile Nef Ataköy 22 ve Nef Merter 12 projeleri 1-31 Ağustos tarihleri arasında 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70'lik kredi faizi ile sunuluyor.
 
image
 
GYODER'in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), ülke ekonomisinin dinamizminin devam etmesi amacıyla başlattığı ve 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına büyük gayrimenkul şirketleri destek veriyor. Türkiye'nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef ortak ve ayrı yürüttükleri dört adet projeyle dahil oldu. Destek kapsamında İş GYO ve Nef'in ortak projeleri İnistanbul'un yanı sıra İş GYO'nun Kartal Manzara Adalar ile Nef'in Ataköy 22 ve Merter 12 projeleri kampanya süresince %20 peşinat, %5 ara ödeme ve 10 yıl vadeli aylık yüzde 0,70'lik kredi faizi ile sunulmaya başlandı.
 
image
 
Talep beş kat arttı
 
Kampanya'da ilk 10 gün geride kalırken, iki şirketin ortak projesi İnistanbul'da 30 milyon TL satış cirosu gerçekleştirildi. İş GYO'nun Kartal Manzara Adalar projesinde 25 milyon TL satış cirosu gerçekleşirken, Nef Ataköy 22 ve Nef Merter 12'den toplam 23 milyon TL satış cirosu elde edildi. Bununla birlikte her iki şirketin projelerine de konut sahibi olmak isteyenlerden yoğun talep geliyor. Kampanya sayısı ile projelere gelen talep sayısı önceki dönemlere kıyasla beş kat artmış bulunuyor.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR