Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HER YÖNÜ İLE KENTSEL DÖNÜŞÜM KONGRESİ
HER YÖNÜ İLE KENTSEL DÖNÜŞÜM KONGRESİ
Kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla 2013 yılında yola çıkan “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek.
30 Eylül 2019, 19:58
 
 
İnşaat ve Yapı sektöründe öncü firmaların katıldığı ve belediyelerin iştirak ettiği, geleneksel hale gelen Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin bu yıl 6.’sı düzenlenecek.
 
7 Kasım 2019 Perşembe günü Fairmont Quasar Hotel İstanbul’ da düzenlenecek kongre de inşaat sektörünün ve belediyelerin önde gelen temsilcileri ve başkanları kentsel dönüşüm konusunu 5 ayrı oturumda tüm detaylarıyla masaya yatıracak. Kongre kapsamında, bu yıl ikinci kez ‘Kentsel Dönüşüm Başarı ve Teşvik” ödülleri verilecek.
 
Türkiye’nin kentsel dönüşüm konusunda ilk ve tek Ulusal kongresi olan “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde kentsel dönüşüm her yönüyle ele alınacak. Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları, inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcilerinin konuşmacı ve konuk olarak yer alması beklenmekte.
 
image
 
“Kentsel Stratejiye Dayalı Akıllı Şehirler ve Kentsel Dönüşüm İlişkisi” ana temasıyla gerçekleştirilecek olan kongre her yıl Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından düzenlenmekte.
 
Kongreyi  düzenleyen  Management Plus Genel Müdürü Haldun Ersen, kentsel dönüşüm ve kongre ilgili olarak; “2012 yılından 2018 yılının sonuna kadar toplam riskli binaların yüzde 12’sinin dönüştürüldüğünü ancak özellikle riskli alan dönüşümlerinin az olduğu belirterek, ülkemizde kentsel dönüşüm sürecinin gelecek 20 yıl içerisinde insani ve ekonomik gelişiminin en önemli ekonomik ve kalkınma lokomotifi olacağı bir gerçektir.
 
Buradan yola çıkarak düzenlemeye başladığımız ve ülkemizde kentsel dönüşüm alanındaki önemli etkinliklerden biri olan “6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinde” bu yıl kent stratejisi ve kentsel dönüşüm ilişkisini ele alacağız.
 
İkinci kez düzenlenecek olan kentsel dönüşüm ödül töreninde belediyeleri 6 dalda teşvik amaçlı ödüllendireceğiz” şeklinde konuştu. Kongrenin konu başlıkları şu şekilde tasarlandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR