Güzel ülkemiz için yazıyoruz - SOMA KÖMÜR BARONU İCRA KISKACINDA Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-2/34970/soma-komur-baronu-icra-kiskacinda

 

SOMA KÖMÜR BARONU İCRA KISKACINDA
SOMA KÖMÜR BARONU İCRA KISKACINDA
Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasıyla gündeme gelen Soma Holding'in Maslak Spine Tower’daki 48 ofisi, icradan satışa çıkarıldı. İstanbul İcra Müdürlüğü üzerinden yürütülen takip işlemi kesinleşti. Bankanın avukatları, Soma Holding'e ait görünen Spine Tower'daki 48 ofis için haciz işlemi yaptı.
1 Ekim 2019, 00:25
 
 
301 madencinin yaşamını yitirdiği madeni işleten Soma Holding, hacizlik oldu. Alacaklı konumdaki özel bir banka, Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satacak.
 
Diken'de yer alan habere göre, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasıyla gündeme gelen Soma Holding'in Maslak Spine Tower’daki 48 ofisi, icradan satışa çıkarıldı.
 
İstanbul İcra Müdürlüğü üzerinden yürütülen takip işlemi kesinleşti. Bankanın avukatları, Soma Holding'e ait görünen Spine Tower'daki 48 ofis için haciz işlemi yaptı. Satışı istenen ofisler için belirlenen bedel ise 82 milyon TL seviyesinde.
 
image
 
İCRA İŞLEMİ KESİNLEŞTİ
 
Banka Alp Gürkan ve oğlu Can Gürkan'a yönelik icra takibi başlattı. İstanbul İcra Müdürlüğü üzerinden yürütülen takip işlemi kesinleşti. 48 ofis için belirlenen toplam bedel 82 milyon 420 bin lira. Her bir ofis ayrı ayrı ihale edilecek.
 
imageimage