Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ARDA TURAN HAYATIMI MAHFETTİ ! Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-2/35575/arda-turan-hayatimi-mahfetti-

 

ARDA TURAN HAYATIMI MAHFETTİ !
ARDA TURAN HAYATIMI MAHFETTİ !
2018 yılı Temmuz ayında Beyoğlu'na bağlı Sütlüce İmrahor Caddesi üzerindeki, dört katlı bir apartmanın zemininde yan parseldeki inşaat harfiyatından dolayı çökme meydana gelmişti. Söz konusu harfiyat alanın Arda Turan'ın oteli için kazıldığı ortaya çıkmıştı.
27 Mayıs 2020, 21:30
 
Sütlüce'de çöken binanın yanındaki alanın, futbolcu Arda Turan'ın oteli için kazıldığı belirtilirken, konuyla ilgili açıklama yapan Turan ''Benim bütün ruhsatım ve izinlerim var. Yaşanan olayın benimle bir ilgisi yok" ifadelerini kullanmıştı. Arda Turan'ın oteli kardeşi için yaptırdığı belirtiliyordu.
 
image
 
ARDA VE OKAN TURAN’A KARŞI DAVA AÇTILAR!
 
Sütlüce’de meydana gelen istinat duvarının ardından, içinde ailelerin bulunduğu Ertürk Apartmanı'nın sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle ünlü futbolcu Arda Turan ve kardeşi Okan Turan’a tazminat davası açtılar.
 
Binaları çöken apartman sakinleri, suç duyurusuna karşın zararları karşılanmadığı gerekçesiyle dava açtı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne verilen dava dilekçesinde apartman sakinleri, maddi ve manevi tazminat taleplerini dile getirmişti.
 
BİTMİŞ OTELİ HASAR ALAN İŞ KADINININ İSYANI!
 
Meydana gelen bu olayın ardından bugüne kadar hiç medyaya yansımayan bir durumun daha yaşandığı ortaya çıktı.
 
Şükran Kuru Aral adlı iş kadını, yeni kiraladığı ve tadilatını yaptırdığı bir otelin çökme sonrası büyük zarar gördüğünü söyledi.
 
Şükran Kuru Aral, meydana gelen olay sonrası, bütün birikimlerini kaybettiğini, bankalara ve tefecilere borçlandığını belirterek, hayatının mahvolduğunu belirtti.
 
İş kadını Aral, Beyoğlu Sütlüce’deki yapmış olduğu otel ile ilgili Arda Turan’la yaşadığı sorunu, ''Arda Turan ve kardeşi bütün hayatımı mahvettiler'' diyerek anlattı.
 
image
 
“ZEMİNDEN 4 KAT AŞAĞIYA İNDİLER!”
 
Aral, söz konusu olaya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı;
 
“Arda Turan’ın Beyoğlu Sütlüce’deki öğrenci yurdu çalışması adı altında, araziyi zeminden dört kat aşağı kazarak otelimin istinat duvarımın çökmesine sebep olmuştur. Bugüne kadar emek vererek yaptığım otelim büyük zarar görüp, belediye tarafından sorgusuzca mühürlenmiştir.
 
“ARDA TURAN BÜTÜN HAYATIMI MAHVETTİ!”
 
Kendisine ulaşmaya çalışsam da ulaşamamışımdır. Kendisini benim gibi orada bulunan birçok insanan maddi olarak zarar vermiştir. Yıkım sırasında tüm medya ve basın kuruluşları her şeyi çekip yayınlamışlardır. Ayrıca bir geçmiş olsun diye arayamayıp nezaketsizlik örneği sergilemiştir.
 
BANKA,TEFECİ VE MAFYA ARASINDA PERİŞAN OLDUM!”
 
Yaşanan bu süreç içersinde maddi olarak büyük zarar görüp, ortak almak zorunda kaldım. Ne yazık ki; talihsizlik aldığım ortağın beni tefeci ve mafya gibi kendilerini toplumda korku salmış insanlara bulaştırmıştır. Birçok kere tehdit edilip beni sindirmeye çalıştılar, otelden vazgeçmemi istediler. Psikolojimi bozmaya çalıştılar. Ben tek başına bir kadın olarak mücadelemi devam ettirmeye karar verdim, davamı açtım, adalete inanıyorum.
 
“MAFYA OTELİME EL KOYDU YANINA BİLE YAKLAŞAMIYORUM!”
 
Tehdit ve hakaretlere maruz kalarak binbir emekle yaptığım otelin çevresine bile yaklaşamayacak hale geldim. Otelimi tahliye kararı edilmiş gibi gösterip yeni bir sözleşme yaptılar. Mal sahibi ise bu yaşananlara göz yumd. İçeridegi hakkım olan 75 bin dolarımı da bana geri vermedi.
 
“KADININ ADI VE GÜCÜ YOK!”
 
Halka mal olmuş futbolcu Arda Turan’ın bu sorunu halledeceğine hep yürekten inandım. Bu yüzden ben kendisine bugüne kadar bir dava açmadım. Ama sonuç olarak geldiğim durum kiramı bile ödeyemeyecek duruma geldim. Sesimi duyurmak istiyorum. En son çarem Sayın Cumhurbaşkanımıza mektup yazacağım. Ben tek başına bir kadınım kendi başıma bir mücadele veriyorum.Alacakları bir tek canım kaldı.”
 
Şeffaf Gazete.com