Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BODRUM'DA UKRAYNALI KADIN İNFAZ MI EDİLDİ ? Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/diger-haberler-2/36875/bodrumda-ukraynali-kadin-infaz-mi-edildi-

 

BODRUM'DA UKRAYNALI KADIN İNFAZ MI EDİLDİ ?
BODRUM'DA UKRAYNALI KADIN İNFAZ MI EDİLDİ ?
Bodrum vahşet gibi kadın ölümünü konuşuyor.Ukrayna uyruklu Kristina Novytska adlı genç kadına 3 gün boyunca ulaşamayan komşuları kapıyı çalmalarına rağmen haber alamadılar.Eve gelen polisler genç kadını sandalyeye elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde ölü buldu.
3 Ocak 2021, 11:36
 
Bodrum'da yaşayan Ukrayna uyruklu Kristina Novytska adlı genç kadını 3 gün boyunca göremeyen komşuları  polise ihbarda bulundu.Eve gelen polisler genç kadını sandalyeye elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde ölü buldu.
 
image
 
Bodrum yeniyılın ilk günleri korkunç bir kadın cinayeti vakası ile sarsıldı.
 
Bodrum’da  yaşayan 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Kristina Novytska, Eskiçeşme Mahallesi'nde bulunan Bodrum'un lüks sitelerinden Fatma Uslu Sitesi'ndeki evinde elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş halde ölü olarak bulundu 
 
Bir infaz cinayeti gibi görülen bu olayın arkasında ne olduğu araştırılıyor.
 
Güzelliği ile dikkat çeken Ukraynalı kadının sır ölümü,Bodrum  merkezinde bulunan  ikamet ettiği evden 2 gündür haber alamayan komşularının endişelenip durumu ailesine bildirdiler.
 
image
 
Yakınları telefon ve sosyal madyadan da ulaşamadıkları  Kristina Novytska için endişelenip polise başvurdular. 
 
Bodrum emniyetinden Polis Ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri evde Novytska'yı sandalye üzerinde elleri arkadan kelepçeli  ve başına poşet geçirilmiş halde vahşice infaz edilme pozisyonunda genç kadının cesedine ulaştı.112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı kontrolde, genç kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin, kapının kilitli olması, kapı üzerinde iç tarafta anahtar bulunması ve evin pencerelerinin kapalı olması gibi ayrıntılar nedeniyle olaya intihar süsü verilmek istendiğini değerlendirdiği ,ancak cinayet  ihtimali dışında olayı çok yönlü araştırdığı öğrenildi.
 
     image
 
Komşularından edinilen bilgilere göre,güzelliği,enerjisi ile hayat dolu bir kadın olan Kristina Novystka'yı kesinlikle intihara eğilimi olan biri olarak görmediklerini belirttiler.Genç kadının komşuları ve yakınları bu olayın gerçeğinin ne olduğunun aydınlatılmasını beklediklerini belirttiler.  
 
Polis tarafından son 30 Aralık günü görüldüğü öğrenilen Kristına Novytska'nın intihar etmiş olma ihtimali üzerinde durulurken, Cumhuriyet Savcılığı'nın 'Şüpheli Ölüm' olarak tahkikata başladığı öğrenildi.
 
Cesetin bulunduğu odada ipler, atkı ve mangal kömürü bulundu.
 
Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Novytska'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri 2 kişinin ifadesini alırken, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
 
image
 
ÖLEN KADIN ÜNLÜ SUNUCU ALP KIRŞAN'IN KOMŞUSU ÇIKTI
Kristina Novytska'nın ölümü tüm bodrum'da endişe ile karşılandı. Ölü bulunan kadının Ünlü sunucu  Alp Kırşan'ın da Bodrum'da karşı binasında oturduğu  öğrenildi. Kırşan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Az önce karşı sitemizde Rus uyruklu bir kadının cansız bedenine ulaşıldı, savcı bekleniyor" ifadelerini kullandı.