Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAKANLIK SÜLÜN OSMAN GİBİ SATACAK
BAKANLIK SÜLÜN OSMAN GİBİ SATACAK
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Küçükçekmece, Beşyol’da bulunan metrobüs yaya köprüsünün ayağının bulunduğu parseli satışa çıkardı.
9 Eylül 2022, 16:19
 
 
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, metrobüs yaya köprüsünün ayağının bulunduğu parseli satışa çıkardı. Parseli alacak olan ya köprüyü kaldıracak ya da köprüden geçenlerden para alacak.
 
Çevre Bakanlığı İstanbul’un 4 ayrı ilçesinde bulunan çeşitli büyüklüklerdeki 19 parseli açık artırma ile satışa çıkardı. Bakanlığın kendi internet sitesinde yayınlanan ilana göre satışa çıkarılan parsellerin 13’ü Sancaktepe, 3’ü Tuzla, 2’si Küçükçekmece ve biri de Şile’de bulunuyor
 
image
 
Küçükçekmece’de satışa çıkarılan parsellerin biri Safra Mahallesi Beşyol’da bulunuyor. E-5 Karayolu’nun kenarında bulunan 13231 parsel nolu arsa 204 metrekare büyüklüğünde. Söz konusu parsel imar planlarında "prestij hizmet alanında” kalıyor ve Emsal=2 inşaat hakkı bulunuyor. Bakanlık arsa için 7 milyon 157 bin TL muhammen bedel belirledi
 
image
 
SÜLÜN OSMAN KİMDİR
 
Osman Ziya Sülün, Taksim Meydanı'ndan Galata Köprüsü'ne kadar İstanbul'un en güzel yerlerini insanlara satmayı başaran Türkiye'nin en enteresan hayali pazarlamacısıdır. Sülün Osman hayatı boyunca dolandırıcılık işleri ile uğraşmıştır.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR