Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GHO EMLAK SEKTÖRÜNÜN YOL HARİTASI ÇİZDİ
GHO EMLAK SEKTÖRÜNÜN YOL HARİTASI ÇİZDİ
Ankara'da düzenlenen toplantıda Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen GHO Ofisi danışmanları ve yöneticileri buluşarak sektörel yol haritası çizdi.
18 Ekim 2022, 09:50
 
Gayrimenkul sektöründe Türk modeli danışmanlık sistemini geliştiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı , GHO Ofisleri yöneticileriyle bir araya gelerek 2021-2022 yılı değerlendirme toplantısı ve ödül törenini gerçekleştirdi.
 
Ankara'da düzenlenen toplantıda Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen GHO Ofisi danışmanları ve yöneticileri buluşarak sektörel yol haritası çizdi.
 
Toplantıya konuk olan Emlakjet CMO'su Simgül Madanoğlu, CB Gayrimenkul Profesyoneli Kerem Yenice ve Network Okulu Kurucusu Seçkin Kalkanoğlu da gerçekleştirdikleri sunumlarda iletişim, pazarlama ve gayrimenkuldeki son trendlerle birlikte, kişisel gelişim ve farkındalık hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
 
2022 yılında sektörde istikrarlı bir ivme yakaladıklarını belirten GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza, kurumsal bir yapı içinde önemli network ve bilgi paylaşımı gerçekleştirdiklerini vurguladı; ekip olarak çözüm odaklı çalışmalarla yurt genelinde büyümeyi sürdürdüklerinin altını çizdi.image
 
KRİZLER FIRSAT YARATIR
Tüm ofislere katılımlarından ötürü teşekkür eden GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır da, başarılı çalışmalara imza attıkları 2022 yılında, gayrimenkul sektöründe yaşanan durağan döneme rağmen hedeflerine ulaştıklarını kaydetti.
 
Son dönemde yaşanan pandemi süreci ve Rusya - Ukrayna savaşının yarattığı krizlerin Türkiye için bazı fırsat kapılarını da araladığına dikkat çeken Çalgır, “Yaşanan krizleri bir fırsata çevirmeyi bilmek gerekiyor. Pandemi süreci bahçeli ve müstakil konutlara olan talebi tetikledi. İnsanlar artık doğal yaşam arzusuyla kent merkezine yakın nitelikle konut projelerine yöneldi. Türkiye'nin Rusya - Ukrayna savaşında güvenli bir liman olarak her iki ülkeden de talep görmesi yabancılara olan konut satışlarını artırdı. Şu anda başta Antalya olmak üzere; Türkiye'nin 3 büyük kentine yönelik konut talebi devam ediyor. GHO olarak, profesyonel ekibimiz ve kurumsal bakış açısıyla gayrimenkulün tüm alanlarında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İnsanların barınma ihtiyacı da her dönem olduğu gibi devam ediyor. Hizmet verdiğimiz kentlerdeki satış ve ciro oranları da yükselmeye devam ediyor. Aramıza katılan yeni ofislerle birlikte hizmet ağımızı yaygınlaştırıyoruz” diye konuştu.
 
Toplantıların ardından gerçekleştirilen gala gecesinde 2021-2022 yılında en çok işlem hacmine ulaşan ve en yüksek satış gerçekleştiren GHO ofislerine de teşekkür plaketi verildi.
 
Renkli görüntülere sahne olan gece, tüm GHO ailesinin ellerindeki Türk bayraklarıyla İzmir Marşı’nı söylemesiyle sona erdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR