Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İMSAD İNŞAATTA KALİTE ZİRVESİ 3 KASIM'DA
İMSAD İNŞAATTA KALİTE ZİRVESİ 3 KASIM'DA
İMSAD ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin 10'uncusu, 3 Kasım 2022 tarihinde Hilton Maslak İstanbul’da gerçekleşecek. 500’ü aşkın katılımcıyı buluşturacak olan Zirve’de inşaat sektörü açısından ‘Sürdürülebilir Gelecek’ odağındaki yaklaşımlar değerlendirilecek.
18 Ekim 2022, 10:09
 
İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından 2009 yılından bu yana düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin 10'uncusu, 3 Kasım 2022 tarihinde Hilton Maslak İstanbul’da gerçekleşecek. 
 
Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından fiziki bir buluşma olarak düzenlenen etkinlikte, inşaat sektörü açısından ‘Sürdürülebilir Gelecek’ odağındaki yaklaşımlar değerlendirilecek.
 
500’ü aşkın katılımcıyı buluşturacak olan Zirve’de keynote konuşmacısı Fundacion Metropoli'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Alfonso Vegara’nın yanı sıra; İklim Değişikliği & Döngüsel Ekonomi Başkanı Dr. Delia Dimitri Geostud, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı ve Baş Ekonomisti İzlem Erdem, Boğaziçi Üniversitesi iklimBU Merkez Müdürü Prof. Dr. M. Levent Kurnaz, Kudüs Yeşil Fonu Kurucusu ve Başkanı Naomi Tsur, İspanya Akıllı Şehir Kümesi Operasyon Direktörü Veronica Ramirez del Valle gibi isimler yer alacak. Zirve kapsamında gerçekleşecek olan “İnşaat Sektörünün Dijital Geleceği” başlıklı paralel oturumun konuşmacıları ise buildingSMART International Teknik Direktörü Léon van Berlo, buildingSMART Germany BIM Sertifikasyon Yöneticisi Sarah Merz, buildingSMART International Awards Program Yöneticisi Susan Keenliside olacak. 
 
Zirvede, yurt içinden ve yurt dışından seçkin konuşmacılar, "Yarının dünyasında sürdürülebilir inşaat, Sürdürülebilir, akıllı şehirler ve bölgeler, Doğru stratejiler ile sürdürülebilir büyüme, Sorumlu üretim-tüketim ve döngüsel ekonomi, Kurumsal sürdürülebilirlik ve sosyal fayda iletişimi, Çevresel, Sosyal ve Kurumsal Yönetişim (ESG) ve Sürdürülebilirlik odağında BIM" konularındaki değerlendirmelerini paylaşacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR