Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FETÖ ŞÜPHELİSİ İŞADAMLARI CEZAEVİNDE!
FETÖ ŞÜPHELİSİ İŞADAMLARI CEZAEVİNDE!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen Multinet Up şirketi ortağı Şevket Başev ile şirket müdürü Yusuf Ziya Günaydın ile ilgili tutuklama itirazları sonuç vermedi.
25 Ocak 2017, 11:27
 
5 Ocak günü uluslararası teknoloji şirketi  olan Multinet UP ortağı olan işadamı Şevket Başev ve şirketin CEO'su Yusuf Ziya Gündüz'ün de aralarında olduğu birçok şirket ve çalışanlarına yönelik baskın ile birçok işadamı FETÖ ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle tutuklanmıştı.
image
 
HABERİ ANLIK OLARAK ŞEFFAF GAZETE DUYURMUŞTU
 
Terörizmin finansmanının önlemesi kanuna muhalefet soruşturmasında , ünlü yemek kartı şirketi Multinet Up adeta deprem yaşamış, basın açıklaması yapılarak Şirket Ortağı Şevket Başev ve genel müdür Yusuf Ziya Gündüz'ün cezaevine yollanmasına değinmeden dengeli bir dil kullanılarak yargı sürecine olan inançlarını dile getirmişlerdi.
 
10 Ocak günü Multinet Up şirketinin  ortağı Şevket Başev ve CEO Yusuf Ziya Gündüz ile 13 FETÖ şüphelisi tutuklanmış ve bu iş dünyasında deprem etkisi yaparak şirketin Fransız ortağı bu operasyondan dolayı rahatsızlığını dile getirmişti.
 
Tutuklanan işadamları cezaevine gönderildi avukatlar adeta bu tutuklamalar karşısında teyakkuza geçerek tutukluluk itirazları yapılmasına rağmen iki haftadır bir netice alınamadı.
 
image
 
İşadamları serbet kalacak mı ?
 
Dev Fransız şirketinin yaptığı açıklamalar ve avukatların girişmi henüz netice vermesede şirket yöneticileri umutla cezaevinden çıkacakları günü bekliyorlar.
 
                                image
 
MULTİNET UP OPERASYON İÇİN DENGELİ BİR AÇIKLAMA YAPMIŞTI
 
Multinet Up haberle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Dünyanın 17 ülkesinde 50 yılı aşkın sektör deneyimine sahip uluslararası Up Group'un bir iştiraki olan Multinet Up, ülkemizin önde gelen yeni nesil bir finansal teknoloji ve hizmet şirketidir. Türkiye'nin gündeminde yer alan bir soruşturma çerçevesinde, şirketimizin bilgilerine başvurulmuş ve şeffaflıkla paylaşılmıştır. Soruşturmanın derinliği nedeni ile, bu aşamada konu yargı sürecine intikal etmiş olup, adli süreçte takip edilmektedir.
Multinet Up olarak Türk adaletine olan güvenimiz sonsuz, bilgi paylaşımımız tamdır. Kamu kurumları ve özel sektör şirketlerinden oluşan 21.000'e yakın müşterisi, kafe, restoran, market ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarını kapsayan 35.000'e yakın üye işyeri, 1.000.000'dan fazla kart kullanıcısı olan Multinet Up'ın adalet önünde veremeyeceği hesabı yoktur.
Multinet Up, tüm çalışanları ile birlikte müşteri ve üye işyerlerine kesintisiz olarak hizmet vermeye devam etmektedir.Bu adli sürecin en kısa sürede netliğe kavuşturulması en büyük temennimizdir."denilerek yargı sürecine olan inançlarını dile getirmişlerdi.
 
image
 
FETÖ İLE MÜCADELEDE BOYDAK HOLDİNG ODAK NOKTASI OLDU!
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 380 iş adamından 164'ü, 35 ilde gerçekleştirilen operasyonlarla birçok Boydak Holding yetkilsi gözaltına alınmıştı.
 
Soruşturma kapsamında 110 aranan şüphelinin yurt dışında olduğu belirlenirken, 106 kişi firari olarak aranıyor. Gözaltına alınan işadamlarından emniyetteki işlemleri tamamlanan 164 kişi Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.
Savcılık tarafından sorgulanan işadamlarından 110'u tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilirken, 54'ü da serbest bırakıldı. Birçok işadamı ve şirket yönetiçisi hala cezaevlerinde bulunmakta.
 
Şeffaf Gazete

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR