Güzel ülkemiz için yazıyoruz - PARİS'TE 4 POLİS BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/dunya/35005/pariste-4-polis-bicaklanarak-olduruldu

 

PARİS'TE 4 POLİS BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
PARİS'TE 4 POLİS BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Paris Emniyet Müdürlüğü binasında bıçaklı saldırı gerçekleşti. 4 kişinin öldüğü olayda, Emniyet Müdürlüğünde çalışan ve memur olduğu ifade edilen saldırgan, polis tarafından öldürüldü.
3 Ekim 2019, 19:09
 
 
Fransa'nın başkenti Paris'te bir kişinin polis merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda dört polis hayatını kaybetti, saldırgan emniyet güçlerince vuruldu.
 
Paris'te bir kişinin polis merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda dört polis hayatını kaybetti. Saldırının sebebiyle ilgili soruşturma sürüyor.
 
image
 
Paris'te Notre-Dame Katedrali'nin karşısında bulunan polis merkezinde gerçekleşen olayda saldırgan da vurularak öldürüldü.
 
Polis sendikası SGP-Force Ouvrière Genel Sekreteri Yves Lefebvre, televizyonda yaptığı açıklamada saldırganın öldürüldüğünü doğruladı. Polis sendikası Alliance Police Nationale sözcüsü Loïc Travers de saldırganın polis merkezinin idari biriminde görevli bir memur olduğunu açıkladı. Travers, saldırının sebebinin henüz tespit edilmediğini, soruşturmanın sürdüğünü kaydetti. Sözcü, saldırıyı düzenleyen memurun şimdiye kadar şüpheli bir davranışta bulunmadığını da vurguladı. 
 
Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo da yaptığı açıklamada ölen polislerin yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
 
image
 
Fransa BFMTV televizyonu, olayın polis merkezinde yaşanan bir husumetten kaynaklandığı ihtimali üzerinde durulduğunu bildirdi. 
 
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron olay yerinde incelemelerde bulundu. Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer'le birlikte bugün Türkiye'ye gitmeye hazırlanan Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner ise ziyaretini erteleyerek, olay yerine gitti.