Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALMANYA IŞİD KAMPINDAN 15 KİŞİ GÖTÜRDÜ
ALMANYA IŞİD KAMPINDAN 15 KİŞİ GÖTÜRDÜ
Alman hükümeti, Suriye'nin kuzeyindeki IŞİD kamplarından Alman vatandaşı üç kadın ve 12 çocuğun Almanya'ya getirildiğini açıkladı. Getirilen kadınlardan biri tutuklandı.
21 Aralık 2020, 09:46
 
Suriye'nin kuzeyinde IŞİD militanlarının bulunduğu kamplarda tutulan Alman vatandaşı üç kadın ve 12 çocuk güvenlik güçlerinin eşliğinde Pazar günü Almanya'ya getirildiği açıklandı
 
Suriye'den getirilen çocuklardan 5'inin gelen kadınların çocukları olduğu, diğerlerinin ise anne ve babası olmayan çocuklar olduğu belirtildi.
 
Federal Başsavcılık, gelen kadınlardan 21 yaşındaki Leonara M.'nin Frankfurt Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra "insanlığa karşı suç işlenmesine yardım etmek ve silah yasasının ihlali" suçlarından tutuklandığını açıklandı.
 
Tutuklanan Leonara M.'nin henüz 15 yaşındayken Mart 2015'te IŞİD militanlarından biriyle birlikte olmak için Suriye'ye gittiği, daha sonra söz konusu militanın üçüncü karısı olduğu ve iki çocuk dünyaya getirdiği belirtiliyor. Leonara M.'nin evlendiği eşiyle birlikte Ezidi bir kadına köle muamelesi yaptıkları ve Ezidi kadını tekrar bir başkasına "sattıkları" iddia ediliyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR