Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LONDRA'DAN ACİL KAÇIŞ !
LONDRA'DAN ACİL KAÇIŞ !
İngiltere’den uçuşlara yasak getirme kararının ardından binlerce yolcu, Londra’da bulunan Heathrow Havalimanı’na akın etti.
21 Aralık 2020, 12:01
 
 
Londra'da virüs kapatmaları öncesinde ülkenin geri kalanına kaçan kalabalık yüzünden terminallerde olağan üstü yoğunluk yaşandı.
 
İngiltere'de yeni bir koronavirüs mutasyonunun tespit edilmesinin ve hızla yayıldığının duyurulmasının ardından, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu, Hollanda, Almanya,İtalya ve Fransa dahil birçok ülke İngiltere'den seyahatleri yasakladı. İngiltere’den uçuşlara yasak getirme kararının ardından yüzlerce yolcu, İrlanda’nın başkenti Dublin’e giden son uçak için başkent Londra’da bulunan Heathrow Havalimanı’na akın etti.
 
Bir gün önce İngiltere Başbakanı Boris Johnson tarafından açıklanan yeni kısıtlamaların ardından binlerce Londralı kenti terketmek üzere terminallere hücum etti.
 
"4. Kademe" kısıtlamalarından kaçmak için Cumartesi günü İngiliz başkentini terk etmeye koşan güruh izdihama neden olurken yeni tedbirlerin yürürlüğe girdiği gece yarısından önce Londra tren istasyonlarında muazzam kuyruklar görüldü.
 
image
 
Havalimanındaki yolcuların Dublin’e giden son uçak için beklediği görüldü.
 
Yüzlerce yolcu bavulları ile birlikte bekledi. Fransa da İngiltere'den Avrupa'ya yolcu taşıyan tüm uçuşları en az 48 saat süreyle yasaklayarak uçuşları yasaklayan diğer ülkeler olan Almanya, İsrail, El Salvador, Bulgaristan, Hollanda, İtalya, Finlandiya, Danimarka, Türkiye, Fas, Kanada, Belçika, Avusturya, Suudi Arabistan, Kuveyt ve İrlanda arasına katıldı.
 
NOEL ZİYARETİ YASAKLANDI
 
Londra'yı ve güneydoğu İngiltere'nin geniş bölgelerini içeren yeni 4. Kademe bölgesine giriş ve çıkışların yanı sıra uluslararası geziler (iş amaçlı olmadığı sürece) ve Noel ziyaretleri yasaklandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR