Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BINANCE CEO'SU CZ'DEN KRİPTO DÜNYASINA MESAJ
BINANCE CEO'SU CZ'DEN KRİPTO DÜNYASINA MESAJ
Dünyanın lider blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısı Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), bugün Bali’de yapılan Business 20 (B20) Zirvesinde konuştu.“Endüstrideki tüm oyuncular kullanıcıları koruma sorumluluğunu üstlenmeli”
14 Kasım 2022, 17:44
 
Dünyanın lider blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısı Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), bugün Bali’de yapılan Business 20 (B20) Zirvesinde konuştu.
 
B20 Zirvesi Endonezya 2022, dünyanın dört bir yanındaki liderlerin bir araya gelerek uluslararası iş dünyasında engellerin aşılması   ve gelecek büyüme adımlarına dair uzmanlıklarını paylaştığı G20 Zirvesinin bir parçası. B20’nin teması, G20’nin “Hep Bir Arada ve Daha Güçlü İyileşme” temasını destekler şekilde “Yenilikçi, Kapsayıcı ve İş Birliği İçerisinde Büyüme” olarak belirlendi.
 
CZ, teknolojinin geleceğinin yanı sıra global teknoloji ortamının ve yetenek alanlarının oluşturulmasını tartışmak üzere özel olarak seçilen dünya liderlerinden biriydi ve son oturumda “geleceğin ekonomik büyümesini sağlamak için yenilikçiliğin gücünü kullanma” üzerine konuştu.image
 
 “Endüstrideki herkes kullanıcıları koruma sorumluluğunu üstlenmeli.
Endüstri oyuncularının görüşlerini dinlemek ve güçlü standartlar oluşturmak için işbirliği yapabilmesini umuyoruz. Bu yıl gerçekleşen olaylara baktığımızda Binance, ortak kılavuzlar oluşturmanın önemini görüyor. Ortak iş standartları oluşturabilmek için diğer endüstri oyuncuları ile bir araya gelmeye çalışacağız. Tüm endüstri oyuncularının şeffaflıklarını artırmaları ve endüstriyi daha güçlü bir hale getirmek için beraber çalışmaları gerekiyor.” dedi.
 
İş dünyası topluluğunun iletişim kurmak ve G20 devletlerinin amaçlarını paylaşmak adına resmi diyalog forumu olan B20’ye Jeff Bezos (Yönetim Kurulu Başkanı, Bezos Earth Fund; Yönetim Kurulu Başkanı, Amazon), Mark Tucker (Grup Yönetim Kurulu Başkanı, HSBC Holdings), Euisun Chung (İcra Kurulu Başkanı, Hyundai Motor Group), Febriany Eddy (CEO, Vale Indonesia) ve Mohammed Y. Al Qahtani (Kıdemli Başkan Yardımcı Saudi Aramco) de dahil olmak üzere 60’ın üzerinde iş dünyası lideri de katılım sağladı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR