Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HEDEFİ MİLYAR DOLARLIK ŞİRKET OLMAK
HEDEFİ MİLYAR DOLARLIK ŞİRKET OLMAK
Bir yıl gibi kısa bir sürede ulaştığı e-ticaret hacmi ile yatay e-ticaret siteleri arasında ilk 5, tüm e-ticaret pazarında ise ilk 10 marka arasına giren incir.com, Türkiye’nin ilk  milyar dolarlık internet girişimi olmayı hedefliyor.
30 Nisan 2015, 08:13

 

Bir yıl gibi kısa bir sürede ulaştığı e-ticaret hacmi ile yatay e-ticaret siteleri arasında ilk 5, tüm e-ticaret pazarında ise ilk 10 marka arasına giren incir.com, Türkiye’nin ilk 
milyar dolarlık internet girişimi olmayı hedefliyor.

Türkiye’nin ilk sosyal e-ticaret platformu olma unvanına sahip incir.com, Hasan Aslanoba ve Kaan Karamancı’dan aldığı 3 milyon dolar değerindeki yatırımla hızlı büyümesine devam ediyor. Aldığı son yatırımla 57 milyon dolar şirket değerlemesine ulaşanincir.com, e-ticaret hacmi olarak her türlü ürünün satıldığı yatay e-ticaret siteleri arasında ilk 5, tüm e-ticaret pazarında ise ilk 10 marka arasında yer alıyor.

incir.com’un Kurucusu ve Ceo’su Yusuf Yıldırım yaptığı açıklamada “Son yıllarda gerçekleşen sosyal medya devrimiyle birlikte e-ticaret ve sosyal medyanın birleşerek müthiş bir sosyal e-ticaret akımının doğacağı ve çok büyük sosyal e-ticaret  platformlarının ortaya çıkacağı düşünülüyordu.

Evet, sosyal medyanın e-ticarete ve e-ticaret firmalarının büyümesine ciddi katkısı oldu. Fakat bu güne kadar ne fonksiyonel bir sosyal e-ticaret modeli ortaya konulabildi ne de beklendiği gibi bir platform ortaya çıktı. Biz incir.com olarak yalnız online değil offline kanalı da içine alan ve sosyal e-ticaret tanımını tam anlamıyla dolduran bir model oluşturduk. Sosyal e-ticaret modeliyle faaliyete başladığımızdan bugüne kadar geçen bir yılda ciddi bir büyüme grafiği yakaladık.

Bu büyüme doğal olarak yatırımcıların da dikkatini çekiyor. incir.com olarak e-ticaret alanında Türkiye’nin ilk milyar dolarlık web girişimi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2017 yılına kadar 50 bin e-ticaret mağazasına ulaşmayı ve ölçeklenmenin gücüyle daha da gelişen bir altyapı ile iş modelimizi yurt dışına taşımayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Hasan Aslanoba “incir.com en başarılı yatırımım”

incir.com’a üçüncü kez yatırım yapan Aslanoba Capital Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba “incir.com benim en çok heyecan duyduğum ve şu ana kadarki performansıyla en başarılı yatırımım oldu. İnanılmaz büyümesiyle ilk etapta Türkiye'de ve 2-3 sene içinde yurt dışına açılabilecek seviyede büyük bir başarı hikayesine doğru ilerleyen incir.com’un önümüzdeki 15-20 sene boyunca büyümesini hızla sürdüreceğine inanıyorum. Yurt dışına yapacağı açılımın başarılı olması halinde incir.com, Türkiye'den çıkmış en büyük ve en başarılı internet şirketi olacak” şeklinde konuştu.

incir.com ile girişimcilik hayalleriniz gerçek oluyor…

Dünyada benzeri olmayan modeliyle klasik e-ticaret modellerinden ayrılan incir.com, kendi e-ticaret mağazasına sahip olmak isteyen girişimcilere rüya gibi bir altyapı ve muhteşem bir fırsat sunuyor. incir.com altyapısı ile kendi alışverişlerinizi kendi mağazanızdan yaparak tasarruf elde edebileceğiniz gibi, özellikle sizi tanıyan ve size güvenen insanlara incir.com’un hazır sunduğu materyaller ile mağazanızı tanıtarak ek gelir de elde edebilirsiniz. incir.com doğrudan girişimci başvurusu kabul etmiyor. incir.comaltyapısında sadece bir mağaza sahibinin referansıyla mağaza açabiliyor ve hemen satış yapmaya başlayabiliyorsunuz. Bu süreçte, satılan ürünün alıcıya ulaşana kadarki tüm operasyon süreci incir.com tarafından yürütülüyor. Elde edilen karın girişimciye ait olan kısmı ise girişimcinin banka hesabına aktarılıyor.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR