Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MODA DÜNYASI TERÖRE KARŞI BİRLİKTE
MODA DÜNYASI TERÖRE KARŞI BİRLİKTE
Ankara’da yaşanan elim olayın ardından tüm Türkiye bir kez daha kenetlenirken Hazırgiyim ve moda endüstrisinden birlik mesajı ve hayat devam ediyor mesajı geldi.
15 Mart 2016, 09:20
 
Hazırgiyim ve moda endüstrisinden birlik mesajı
 
Ankara’da yaşanan elim olayın ardından tüm Türkiye bir kez daha kenetlenirken, hazır giyim ve moda endüstrisinin en önemli uluslararası organizasyonları olan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul (MBFWI) ve The Core İstanbul’da showroom ve defileler planlandığı gibi devam edecek. MBFWI resmi takviminde yer alan eğlence içerikli diğer tüm aktiviteler ise iptal edildi.
 
İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA)’nin önemli destekleri ve işbirliğiyle düzenlenen, tasarım, üretim ve ihracatın lokomotifi, uluslararası iki büyük organizasyon MBFWI ve The Core İstanbul, tüm paydaşlarıyla birlikte Türk moda endüstrisinin ortak hedeflerine 15-19 Mart tarihleri arasında yürümeye devam edecek. Bu çerçevede yapılan ortak açıklamada:
 
image
 
" Yüzbinlerce çalışanımız ve 20 milyar dolara koşan ihracatımız ile bugün her zamankinden daha fazla arzu ile tasarım, üretim ve ihracata odaklandık, MBFWI ve The Core İstanbul olarak Türk moda endüstrisini ihracat hedeflerine bir adım daha yaklaştırmak için tasarımcısından, markasına, üreticisinden davetlisine kadar dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz. Yurt dışından gelecek satın alma heyetleri ve basın için sunum ve defile etkinliklerimizi programımız çerçevesinde aynen devam ettireceğiz. Program kapsamında yapılması planlanan eğlence içerikli diğer tüm aktiviteleri ise iptal ettik.”image
 
40 ÜLKEDEN 300’ÜN ÜZERİNDE ALICI BEKLENİYOR
 
Bu yıl Zorlu Center’da düzenlenecek MBFWI’da 20’yi aşkın tasarımcı, Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonlarını sergileyecek.
 
Marka ve tasarımcıların koleksiyonlarını ticari faaliyete dönüştürmek ve katma değeri yüksek ihracat sağlamak amacıyla dördüncüsü gerçekleştirilecek The Core Istanbul ise yurt içinden ve 40 ülkeden 300’ün üzerinde satın alma sorumlusunu ağırlayacak. 24 marka ve 23 tasarımcının koleksiyonları, yine Zorlu Center MBFWI Alanı’nda showroom formatında sergilenecek
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR