Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DOĞRU İSTİKAMETTEYİZ
DOĞRU İSTİKAMETTEYİZ
TÜSİAD'ın Tepebaşı'ndaki binasında Başkanvekili Ali Koç AB Bakanı Volkan Bozkır'ı ağırladı. Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Ali Koç basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
22 Nisan 2016, 11:25
 
 
TÜSİAD Başkanvekili Ali Koç da ziyaretin ardından Bakan Bozkır'ı uğurlarken şunları söyledi:
 
TÜSİAD için ülkemizin AB'ye üyeliği en önemli konulardan bir tanesidir. Bu sadece bizim ülkemizin geleceği açısından değil, Avrupa'nın geleceği açısından da önemli. Bugüne kadar yavaşlamıştı süreç biliyorsunuz, son dönemde sürecin hızlanması, tekrar güncellenmesi ve olumlu mesajların verilmesi bizleri fazlasıyla heyecanlandırmış ve motife etmiştir.
 
Hepimize burada sorumluluk düştüğü için TÜSİAD olarak neleri daha fazla yapabiliriz, TÜSİAD'ın AB'de ciddi bir kabulü, saygısı söz konusudur. Ve burada hepimiz aynı gemideysek, biz üzerimize düşen sorumlulukları nasıl yerine getirebiliriz, ne mesajlar vermeliyiz? Bu bağlamda, görüşmelerimiz oldu. Bizler de devletimizin, hükumetimizin son dönemdeki yaklaşımıyla tamamen mutabıkız.
 
Aynı şekilde düşünüyoruz.
 
Son raporun iade edilmesi konusunda da aynı sakilde düşünüyoruz. Sözler verilmiştir. Sayın Bakanın dediği gibi çalışmalar doğru istikamette gidiyordur, İnşallah AB sözlerini tuttuğu zaman, üyelik sürecinde yep yeni bir sayfa açılacaktır.
 
Bu Türkiye'nin Batı'yla angajmanı açısından son derece önemlidir.
 
Daha gidecek çok yolumuz var ama çok doğru istikamette olduğumuzu ve olumlu adımlar attığımızı yaşayarak görüyoruz. Bu da bizi fazlasıyla mutlu ediyor, heyecanlandırıyor. İnşallah bizlerin de çorbada bir tuzu olur.
 
ŞEFFAF GAZETE.COM

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR