Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BOYDAK HOLDİNG DEVLETİNİN YANINDA
BOYDAK HOLDİNG DEVLETİNİN YANINDA
Boydak Holding'in eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak,Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ), geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla aile bireyleri olarak yaptığımız yardım ve hayırları düşününce bugün her Türk vatandaşı gibi kahroluyoruz"
23 Temmuz 2016, 18:25

Boydak Holding'in eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, "Ülkemiz için bir yol ayrımı olan 17/25 Aralık sürecinden sonra tamamen yollarımızı ayırdığımız, 15 Temmuz gecesi de ne kadar hainleştiğini büyük acılarla gördüğümüz Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ), geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla aile bireyleri olarak yaptığımız yardım ve hayırları düşününce bugün her Türk vatandaşı gibi kahroluyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Hacı Boydak 15 Temmuz saldırısını lanetledi

15 Temmuz gecesi, Başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Milli iradenin yegânetecelligahı Yüce Meclisimize, seçilmiş hükümetimize ve Aziz Milletimize karşı yapılan hain ve alçakça terör girişiminin acısını tüm sıcaklığı ile yaşamaya devam etmekteyiz. Yürekten inanıyoruz ki, 15 Temmuz demokrasi tarihimizin dönüm noktası olacak ve hiçbir hain bundan böyle vatanımıza kast etmeyi aklından bile geçiremeyecektir. Bir kez daha, milletimize ve milli iradeye kast eden bu alçak vatan hainlerini en şiddetli bir şekilde lanetliyor, yüce Türk adaletinin bu hainlere hakkettiği cezayı vererek yüreğimize su serpeceğine gönülden inanıyoruz.

Aziz Milletimize yönelik bu terör girişimini haber aldığımız ilk andan itibaren, Boydak ailesi ve tüm çalışanlarımız olarak meydanlardaki nöbet yerlerimizi aldık ve bu nöbetimizi gelecek ikinci bir emrine kadar kararlılıkla devam ettireceğiz. Ülkemiz için bir yol ayrımı olan 17/25 Aralık sürecinden sonra tamamen yollarımızı ayırdığımız, 15 Temmuz gecesi de nekadar hainleştiğini büyük acılarla gördüğümüz FETÖ örgütüne, geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla aile bireyleri olarak yaptığımız yardım ve hayırları düşününce bu gün, her Türk vatandaşı gibi kahroluyoruz. Bizlerin ve Yüce Milletimizin halisane duygularla yaptığı bu yardımlarımız için hakkımız helal değildir. İnanıyoruz ki, bunca ihanet ve vahşilik, Cenab-ı Hak katında da karşılığını bulacaktır.

Bu vesile ile geçmişteki iyi niyetlerimiz nedeni ile hala ismimizin karıştırıldığı bu hain terör örgütünün ailemizle ve şirketlerimizle maddi manevi hiçbir ilişkisi olmadığını tüm milletimizle net olarak paylaşmak isteriz.

Bu alçak terör saldırısında, ülkemiz ve demokrasimiz için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Terör örgütüyle cansiperane mücadele eden kahraman Polis Teşkilatımıza, gözbebeğimiz askerlerimize, her şeyini ortaya koyan Aziz Milletimize ve bu milli ruhun yeniden dirilişinin sembolü olmuş Sayın Cumhurbaşkanımıza minnet ve şükranlarımızı arz ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hacı Boydak

Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR