Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOSGEB MÜDÜRLERİNE GÖZALTI
KOSGEB MÜDÜRLERİNE GÖZALTI
Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ soruşturması kapsamında Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) il müdürlerinin de olduğu 35 kişi gözaltına alındı
20 Eylül 2016, 15:22
 
 
Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ soruşturması kapsamında Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında KOSGEB il müdürlerinin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.
 
Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ soruşturması kapsamında Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirdiği operasyonda, aralarında Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri
 
 Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı   (KOSGEB) il müdürlerinin de olduğu
 
 35 kişi gözaltına alındı.
 
AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında KOSGEB merkezi ile il müdürlüklerine yönelik operasyon düzenledi. Söz konusu yerler ile şüphelilerin evlerinde gözaltı ve arama yapıldığı belirtildi.     
 
Aralarında İstanbul, Erzurum, Sakarya, Düzce'nin de bulunduğu Ankara merkezli 13 ilde gerçekleştirilen operasyonda, hakkında gözaltı kararı bulunan 42 kişiden 35'i gözaltına alınırken, bir kişinin de daha önceden yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu öğrenildi. Şüpheliler arasında bazı illerin KOSGEB il müdürlerinin de bulunduğu kaydedildi.     
 
Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet Müdürlüğüne getirilirken, diğer illerde gözaltına alınan kişilerin de bulundukları yerlerdeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ankara'ya gönderileceği belirtildi.  

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR