Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ MODELLERİ ÖDÜLLENDİRİLİYOR
SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ MODELLERİ ÖDÜLLENDİRİLİYOR
Sürdürülebilirlik Akademisi, alanında örnek olan kurumları bu yıl da ‘Sürdürülebilir İş Ödülü’ ile onurlandırıyor.
28 Eylül 2017, 11:57
 
Sürdürülebilir İş Ödülleri’ için nefesler tutuldu
 
Yılın başarılı sürdürülebilir iş modellerini ödüllendiren Sürdürülebilir İş Ödülleri’ni kazananlar, 18 Ekim’de Quasar İstanbul Otel'de düzenlenecek törende açıklanacak.
 
Türkiye’de, iş dünyasında sürdürülebilir iş modellerinin yerleşimi, gelişimi ve yaşam şeklinin yaygınlaştırılması için global bir yaklaşımla çalışan Sürdürülebilirlik Akademisi, alanında örnek olan kurumları bu yıl da ‘Sürdürülebilir İş Ödülü’ ile onurlandırıyor.
 
Farklı sektörlerde sürdürülebilir iş modeliyle başarılı çalışmalar gerçekleştiren şirketleri ortaya çıkarmak ve rol model olmalarını sağlayarak değişimi teşvik etmeyi amaçlayan Sürdürülebilir İş Ödülleri organizasyonu, 18 Ekim günü saat 19.30’da Quasar İstanbul Otel'de düzenlenecek törenle son bulacak.
 
Sürdürülebilir İş Ödülleri amacı
 
Sürdürülebilir iş modelleri ile amacımız, sürdürülebilir iş modellerine geçişi hızlandırmak ve önemli etkiler yaratmış kurumların sosyal, ekonomik ve çevresel konulardaki projelerini öne çıkararak, başarılı projeleri geniş kitleler ile paylaşmak ve bu projelerin rol model olmasını sağlayarak değişimi teşvik etmektir..
 
Ödül kazananların, Türkiye’nin alanında lider isimlerinden oluşan 31 kişilik seçkin bir jüri tarafından yapılan değerlendirme sonunda belirlendiği organizasyonda bu yıl; Karbon ve Enerji Yönetimi, Su Yönetimi, Sosyal Etki, Sürdürülebilirlik İletişimi, İş birliği, Tedarik Zinciri Yönetimi, Atık Yönetimi, Çeşitlilik ve Dahil Etme, Start-Up, Sürdürülebilirlik Raporu ve Sürdürülebilir İnovasyon kategorilerinde ödül verilecek.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR