Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ACE OF M.I.C.E 2018 İÇİN GERİ SAYIM Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/ekonomi/32106/ace-of-mice-2018-icin-geri-sayim

 

ACE OF M.I.C.E 2018 İÇİN GERİ SAYIM
ACE OF M.I.C.E 2018 İÇİN GERİ SAYIM
Dünyanın önde gelen MICE sektörü kuruluşlarının başkanlarının yer alacağı fuarın gala yemeği T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı sponsorluğunda 21 Şubat'ta Hilton İstanbul Bosphorus'ta yapılacak.
15 Şubat 2018, 12:19
 
ETKİNLİK VE FUAR SEKTÖRÜNÜN ÜNLÜ İSİMLERİ TÜRKİYE'YE GELİYOR
 
Her yıl gerçekleştirilen kongre, toplantı ve etkinlik fuarı olan ACE of M.I.C.E., bu yıl 21-23 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. 
 
Dünyanın önde gelen MICE sektörü kuruluşlarının başkanlarının yer alacağı fuarın gala yemeği T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı sponsorluğunda 21 Şubat'ta Hilton İstanbul Bosphorus'ta yapılacak. 
 
ACE of M.I.C.E'de kreatif etkinlikler, etkinlik teknolojileri, toplantı endüstrisi, UNICEO Kurumsal Eğitim Programı, DijiMICE oturumu, yeşil etkinlikler ve iletişim oturumu gibi programların yer alacak. 
 
image
 
IŞIKLARIN EFENDİSİ VALERIO FESTİ 
 
Alanlarında dünyanın en büyüğü olan isimlerin bir araya geleceği ve yatırımcılara ilham vereceği ACE of M.I.C.E.'de bu yılın en çok ilgi çeken isimlerinden biri ünlü gösteri ve şölen tasarımcısı İtalyan Valerio Festi olacak. Işıkların Efendisi olarak tanınan Valerio Festi, dünyaca ünlü organizasyonları ışık oyunlarıyla bir adeta bir şölene dönüştürüyor. 
Valerio Festi aynı zamanda İstanbul’ un rengi nedir, Dünyanın en renkli şehri, En ışık saçan ünlü, İki kıtayı birbirine bağlayan köprülerimizin ışıklandırması nasıl olmalı gibi soruları da yanıtlayacak. 
 
DÜNYANIN BİR NUMARALI KONUŞMACISI CORBİN BALL
 
ACE of M.I.C.E'de dikkat çeken bir başka isim ise etkinlik teknolojisi alanında dünyanın bir numaraları konuşmacısı olan Corbin Ball olacak...
Ball konuşmasında etkinlik ve fuar sektörlerini dönüştüren en yeni teknolojik trendleri anlatacak, uluslararası toplantı düzenleme konusunda 20 yılı aşkın deneyimini paylaşacak. Yeni teknolojik eğilimler nelerdir,  etkinlik ve fuar endüstrisinde hangi ülkelere öncülük edecek ve Türkiye'nin etkinlik ve fuar sektörüyle ilgili ilgili düşüncelerini aktaracak. 
 
              image
 
NIKE GLOBAL ETKİNLİK BAŞKANI MAT JOHNSON
 
NIKE Global Etkinlik Başkanı olarak Rio 2016 Olimpiyatları, 2014 Brezilya Dünya Kupası, Pekin Olimpiyatları, 2006 Dünya Kupası gibi dünyanın en önemli spor organizasyonlarında yer alan Mat Johnson da ACE of M.I.C.E.'de konsept geliştirme, marka yaratıcılığı stratejisi, takım liderliği gibi konularda birikimlerini aktaracak. Johnson ayrıca, Türkiye'nin olimpiyatlara ev sahipliği yapabilmesi için nasıl bir yol izlemesi gerektiğiyle ilgili de yorumlar yapacak. 
 
SHEKHAR MICE INDIA BAŞKANI SHEKTAR GROVER
 
Shekhar MICE INDIA firmasının sahibi Shekhar Grover da Yeşil Toplantılar ve Sürdürülebilirlik için Sektör Genelindeki En İyi Uygulamaları anlatacak. Grover ayrıca dünya jet set'inin gözdesi olan Hint düğünleriyle ilgili trendlerden Türkiye’ de yapılan Hint düğünleriyle ilgili de sorulara cevap verecek. 
 
YILIN EN İDDİALI PARTİSİ DOME KUBBE ÇADIRDA
 
Ulusal ve uluslararası MICE sektörünün bir araya geldiği “AMEzing Parti”de, yerli ve yabancı tüm katılımcılar, konuşmacılar ve hosted buyerlardan oluşan 850 kişilik özel davetli, fuar alanının bahçesine kurulacak devasa DOME çadırda düzenlenecek partide bir araya gelecek.
 
22 Şubat akşamı İstanbul Kongre Merkezi bahçesinde Türkiye’de  ilk defa kurulacak çadırda yurtdışından gelen özel gösteri ve müzik grupları, DJ performansları, 360 video mapping showların gerçekleştirileceği AMEzing Parti Türkiye etkinlik sektörüne damgasını vuracak.
 
Şeffaf Gazete.com