Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PTT DRONE İLE TESLİMAT YAPACAK
PTT DRONE İLE TESLİMAT YAPACAK
PTT drone ile kargo teslimatına resmen başlıyor. PTT Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bozgeyik, çok yakın bir zaman içerisinde drone ile kargo dağıtımına başlayacaklarını müjdeledi.
11 Şubat 2019, 22:51
 
2019 yılı içerisinde drone ile kargo teslimatına başlayacaklarını müjdeleyen Kenan Bozgeyik açıklamasında, ” 2019’dan çok umutluyuz. Büyüme trendimiz son yıllarda her yıl rekor kırarak gerçekleşiyor. İnşallah drone ile kargo taşımacılığını bu yıl başlatmış olacağız” ifadelerine yer verdi.
 
İlk etapta Ankara’da başlayacak olan drone ile dağıtım, daha sonrasında ise İstanbul ve İzmir gibi büyük illeri de kapsayacak.
 
PTT drone ile kargo teslimatında yeni bir devir başlatacak.
 
Türkiye’de yeni bir kargoculuk dönemini başlatacak olan PTT’nin Başkanı Kenan Bozgeyik ayrıca “Bunu yaparken de öncelikle mobil araçlarımızı sahaya çıkarttık. Mobil araçlarımızla bir tarafta ulaşamadığımız, erişemediğimiz noktalar varsa oralara gitmeyi hedefliyoruz.” ifadeleriyle de söz konusu bu projenin öneminden de bahsetti.
 
Açıklamalarına devam eden Bozgeyik, ”Kargo hizmetlerimizde, gün içerisinde evde bulunamamadan kaynaklanan sorunları aşabilmek için kendi mühendislerimizle yerli ve milli ”Kargomatik’lerimizi ürettik. Hükümetimizin İkinci 100 Günlük Eylem Planı projeleri arasında yer alan yerli ve milli Kargomatik makinelerimizden 100 tanesini pilot il olarak Ankara’ya yerleştirdik. Şimdi İzmir ve İstanbul’da da bu projemizi yaygınlaştırıyoruz. Bu projemizle vatandaşlarımızın kendilerine ulaştırılacak kargoları günün istenen saatinde, istedikleri noktadan, gönderilen özel şifrelerle alabilmelerine imkan sağladık.” dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR