Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İNOVATİF ZİHİNLER DIGITAL AGE SUMMIT 2019’DA
 İNOVATİF ZİHİNLER DIGITAL AGE SUMMIT 2019’DA
Digital Age Summit'te "Herkes İçin Gelecek" ana teması altında birbirinden değerli konuşmacılar sahne alacak.Silikon Vadisi’nde çalışan başarılı Türk iş insanı Seval Öz, etkinlik kapsamında gelecekte yapay zekanın en çok etkileyeceği ve dünyada en çok üzerine yatırım yapılan alan olan akıllı ulaşım, otonom araçlar üzerine konuşacak.
15 Mart 2019, 19:57
 
 
Dijital iş ve kültür dergisi Digital Age tarafından 16 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Digital Age Summit 2019’un konuşmacıları arasında Evgeny Morozov, Gadi Amit, Eric Reiss, Seval Öz, Chris Roberts, Chakib Labidi, Deniz Güven, Faris & Rosie Yakob ve Lucie Greene gibi dijital dünyanın en ünlü isimleri yer alacak.
 
2007 yılından bu yana konu ve konuklarıyla dijital devrimin yarattığı yeni platformların nabzını tutan ve dijital dünyanın en yaratıcı isimlerine ev sahipliği yapan Digital Age Summit, bu yıl 13. kez 16 Nisan 2019 tarihinde Uniq İstanbul’da olacak. “Future For All” temasıyla gerçekleşecek olan etkinlik, sorumluluk ve inovasyon kavramlarını bir araya getirirken insanlar ve toplumlar arasındaki duvarları kaldıran ve ürettiği faydayı herkes için erişilebilir kılan bir dijital ve teknolojik dönüşümü kapsayacak. 
 
image
 
Türkiye’nin ve dünyanın inovatif zihinleri bir araya geliyor
 
Türkiye’nin ve dünyanın inovatif zihinlerini bir araya getiren 13. Digital Age Summit’te yapay zekâ, nesnelerin interneti, sağlık ve finans teknolojileri, kullanıcı deneyimi, 5G, blockchain, algoritmalar, biyoteknoloji, dijital dönüşüm ve istihdamın geleceği gibi başlıklarda yaşanan tüm yeni gelişmeler; ekonomik, toplumsal ve insani yönleriyle; geleceğimize yaptıkları katkılar ele alınacak. 
 
Fitbit akıllı saatlerinin, bebek takip cihazı olan Sproutling’in ve köpeklerin takibi için tasarladığı GPS altyapılı takip cihazı Whistle’in tasarımcısı olan Gadi Amit, Digital Age Summit’te yapacağı konuşmasında nesnelerin interneti, giyilebilir teknoloji, kullanıcı merkezli tasarım, insan hayatını kolaylaştıran teknolojilerin geleceği konularını işleyecek.
 
Silikon Vadisi’nde çalışan başarılı Türk iş insanı Seval Öz, etkinlik kapsamında gelecekte yapay zekanın en çok etkileyeceği ve dünyada en çok üzerine yatırım yapılan alan olan akıllı ulaşım, otonom araçlar üzerine konuşacak.
 image
 
NASA’yı hackleyen isim Digital Age Summit’te
 
Çok sayıda uçağı ve Uluslararası Uzay İstasyonu’nu (NASA) hackleyen Chris Roberts, bir dönemin en çok aranan siber suçlularından sayılıyordu. Geleceğin teknolojilerinin siber güvenliklerini sağlamak için altyapı çözümleri sağlayan ve gelecek beş yıl içinde teknolojik tsunami olacağının altını çizen Roberts,  ana sahnede yapacağı konuşmasında “teknoloji insan hayatını nasıl değiştirecek, biz buna ne kadar hazırız” konusunu irdeleyecek. 
 
İnsan hayatını kolaylaştıran teknolojilerin geleceği ele alınacak
 
Reklam ajanslarına, dijital ajanslara ve markalara inovatif iletişim stratejisi ve inovatif kampanya teknikleri konusunda danışmanlık veren Genius Steals’ın kurucuları olan Faris Yakob ve Rosie Yakob, Digital Age Summit’te ajans yöneticilerine ve marka yöneticilerine yeni pazarlama felsefeleri; medya kullanımı ve iletişimde inovasyon konularını içeren kapsamlı bir seminer programı sunacak.
 
Dijital bankacılık sistemiyle yeni temsilcilik kuran Standard Chartered Bank’ın Hong Kong CEO’su Deniz Güven, konuşmasında şubesiz bankacılık sisteminin geleceği, sektöre neler getireceği, işimizi ve hayatımızı nasıl kolaylaştıracağı gibi konularda görüş ve deneyimlerini paylaşacak.
 
Dünya üzerindeki internet kullanıcılarına Estonya hükümeti tarafından dijital kimlikler verilmesini ve bu kişilerin AB içinde küresel bir iş yapabilmesini sağlayan ‘Estonya Cumhuriyeti e-Oturum Programı’nın Halkla İlişkiler Departmanı Direktörü olan Arnaud Castaignet, Estonya’nın e-vatandaşlık sistemini anlatacak ve Avrupa Birliği dışındaki ülkelerden ve Türkiye’den başarılı girişimciler ile gerçekleşecek panelde bir araya gelecek.
 
Etkinliğin kesinleşen diğer konuşmacıları arasında; dünyanın en önemli teknoloji tasarımlarından Bilgi Mimarı, FatDUX Group Başkanı Eric Reiss; UX Playground ve Adobe XDI Kurucusu Chakib Labidi; ünlü araştırmacı ve yazar Evgeny Morozov; Wunderman Thompson İnovasyon Grubu Dünya Başkanı Lucie Greene gibi isimler yer alıyor.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR