Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KENDİ HİKAYESİNİ YAZAN 5 KADIN GİRİŞİMCİ
KENDİ HİKAYESİNİ YAZAN 5 KADIN GİRİŞİMCİ
GYİAD, kadın girişimcilerin tecrübelerini ‘Kendi Hikayesini Yazanlar’ kitabında topladı. Bu kitapla kadınları girişimciliğe teşvik etmeyi amaçlayan GYİAD, kadın, erkek tüm girişimcilere keyifle okuyacakları bir kitap sunuyor.
22 Mart 2019, 22:25
 
Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD), girişimcilik vakaları serisinin ikinci kitabını çıkardı.
 
Kendi Hikayesini Yazanlar adlı kitapta GYİAD üyesi beş kadın girişimcinin tecrübeleri vaka-öykü tarzında anlatılıyor. Bu kitapla kadınları girişimciliğe teşvik etmeyi amaçlayan GYİAD, kadın, erkek tüm girişimcilere keyifle okuyacakları bir kitap sunuyor.
 
image
 
Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin (GYİAD), girişimcilik vakaları serisinin ikinci kitabı “Kendi Hikayesini Yazanlar” düzenlenen lansman ile tanıtıldı. Doç. Dr. Ata Demirci imzasını taşıyan kitapta beş kadın girişimcinin, girişimcilik hikayeleri ele alınıyor ve kitap, girişimciliğe ilişkin hayali olan gençlere, gerçeklerden yola çıkarak ışık tutan bir rehber niteliği taşıyor.
 
Kendi Hikayesini Yazanlar’da, GYİAD üyesi beş kadın girişimci, deneyimlerini içtenlikle anlatıyor.
 
Kitapta, Gülsha Kozmetik Kurucusu & Genel Müdürü Gülşah Gürkan, Happy İnsan Kaynakları & Omuz Omuza Engelsiz İnsan Kaynakları Kurucusu & Genel Müdürü Özgül Topkan Koruyan, MPM Gıda Kurucusu Pelin Özer, EDT Saglık Kurucusu & Genel Müdürü Dilşad Çelebi ve Artisan Grup Kurucu & Genel Müdür Özge Yılmaz tecrübelerini okurlarla paylaşıyor.
 
image
 
Kadınları girişimciliğe teşvik etmek istiyoruz
 
Girişimciliği ve özellikle kadın girişimcileri desteklediklerini belirten GYİAD Başkanı Yiğit Savcı, bu kitapla birlikte birçok genç girişimciye ilham olmayı amaçladıklarını söylüyor: “Girişimcilik vakaları serisinin ilk kitabı olan ‘Formül Sosunda’ adlı kitapta davaka-öyküleri aktarmıştık.
 
Serinin ikinci kitabında da çok değerli ve başarılı girişimcilerimize yer verdik.
 
Kadınların iş hayatında daha çok bulunmaları ve en önemlisi girişimci olmalarını teşvik etmek istiyoruz. İşte bu kitaptaki feyz verici hikayelerin ışığı, özünde güçlü bir çağrıdır. Kadın girişimcilere, ‘siz de yapabilirsiniz’ demekten çok daha öte ‘geç kaldık’, hızla erkek-kadın ayrımı olmaksızın ‘girişimci sayımızı çoğaltmalıyız’ ve ekonomimizi büyüt­meliyiz; ‘gelişmiş ülkeler kategorisine ancak iş hayatında kadın oranlarını artırarak, güçlendirerek ve katma de­ğerli üretim yaparak geçebiliriz’ demek için hazırlanmış bir eserdir.
 
Bu kitap, kadın diye ayrım yapılarak ortaya koyulmadı.
 
Esasen kendisini giri­şimci olarak tanımlayan herkes, cinsiyet bağımsız yerküreyi değiştirmeye çabalayanlardır. Bu açıdan tüm ka­dın ve erkek girişimcilere keyifle okuyacakları bir rehber ki­tap sunuyoruz. 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR