Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM'DA YENİ BİR ''ACIBADEM ''
BODRUM'DA YENİ BİR ''ACIBADEM ''
Acıbadem Sağlık Grubu, her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan Bodrum ve çevresine yatırım yapmaya devam ediyor. Acıbadem Sağlık Grubu'nun son halkası,' Acıbadem Tıp Merkezi ' hizmete başladı
8 Temmuz 2019, 12:38
 
Turizm Merkezi Bodrum yepyeni bir sağlık merkezine kavuştu
 
Ülkemizin sağlık sektöründeki en büyük yatırım ve hizmet gruplarından ' Acıbadem Sağlık Grubu ' her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan Bodrum'da büyümeye devam ediyor.
 
image
 
Turizm sezonu dönemlerinde bölgede patlayan nufus oranına devletin hizmet vermekte sıkıntı yaşadığı sağlık hizmetlerinde bir boşluğu dolduran Acıbadem Grubu Bodrum ve çevresi için yatırım yapmaya devam ediyor.
 
Ülkemizin dev sağlk kurulşu Acıbadem Sağlık Grubu'nun son halkası,Bodrum Acıbadem Tıp Merkezi hizmete başladı
 
              image
 
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın da katılımıyla açıldı.
 
2012 yılından beri Bodrum'da uluslararası nitelikte sağlık hizmeti sunan Acıbadem Bodrum Hastanesi'nden sonra, şimdi de Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde faaliyete başladı.
 
image
 
Bodrum'da her yıl daha fazla ihtiyaç duyulan,kaliteli sağlık hizmeti için gerçekleştirilen  tesisin açılışına, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras,Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, sanatçı Fatih Erkoç ile çok sayıda seçkin Bodrumlu davetli topluluğu katıldı. 
 
Açılış kokteylinde davetliler ilgi ile 3000 metrekarelik sağlık tesisini gezip bilgi alırken,konuklara oda orkestrası eşliğinde çeşitli ikramlar yapıldı.
 
image
 
Bodrum'da 7/24 sağlık hizmeti
 
İnce düşünülmüş bir yerleşim planına, son teknoloji ekipmana ve deneyimli bir hekim ve yardımcı sağlık personeli kadrosuna sahip Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, 24 saat yaşayan bir kent olan Bodrum'un sağlık ihtiyaçlarına yönelik olarak 7 gün 24 saat hizmet verecek. 
 
Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar,Acıbadem bünyesinde Türkiye ve yurt dışında 22 hastane ve 15 tıp merkezi bulunduğuna dikkat çekti.
 
image
 
Acıbadem Grubu olarak nitelikli sağlık hizmetleri verdiklerini anlatan Aydınlar sözlerine şöyle devam etti;
"Çok büyük ölçekli şehir hastaneleri yapılıyor. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz, Türkiye'de sağlık hizmetleri, batı ülkeleri dahil birçok ülkenin önünde diyebiliriz. Çok nitelikli sağlık profesyonelimiz var, hekimlerimiz var''. 
 
Geçen yıl 45 bin yabancı hasta getirdik.
 
'' Çok gelişmiş hastanelerimiz var,bu'da özellikle Türkiye'nin önemli bir sağlık destinasyonu olmasını sağladı.Her geçen gün Türkiye'ye gelen yabancı hasta sayısı artıyor. 2018 yılında Acıbadem olarak 45 bin yabancı hasta getirdik ve 100 milyon dolar ciro yaptık".
 
Aydınlar,kanser, beyin cerrahisi ve organ transplantasyonu gibi konularda sağlık hizmeti verdiklerini dile getirdi. Türkiye için bu durumun sevindirici olduğunu vurguladı.
Aydınlar "Bu bir ihracat,bunun girdisi neredeyse yüzde 90 oranında ülkede kalıyor.
Sağlık turizminde ara mal girdisi yok denilecek kadar az. Türkiye, bu açıdan önemli bir potansiyeli barındırıyor.  Her geçen gün bu sayının daha da artmasını bekliyoruz" değerlendirmesi yaparak sözlerini noktaladı.
 
image
 
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi Yöneticisi Dr. Özgür Bayındır ve eşi Görkem Bayındır, günün ev sahibi olarak açılışa gelen konuklarla yakından ilgilendiler. 
 
Bodrum'un güçlü bir lokasyonunda hizmete giren Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, Ünlü tatil beldesinin dokusuna uygun tasarlanan özgün mimari ile hayata geçirildi. 
 
Dr.Özgür Bayındır,uzun yıllardır Bodrum halkı ve bu kentin müdavimleri ile çok yakın olduklarını,Acıbadem kültürü, hasta yakınlarının güvenliği ve konforunu ön planda tutan güler yüzlü hizmet anlayışının devam ettirileceğini belirtti. 
 image
 
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, Acıbadem Sağlık Grubu'nun 15. tıp merkezi olarak hizmete girdi. 
 
Hastaneye yakın bir donanımla kurulan tıp merkezi, 3000 m2 kapalı, 3000 m2 açık olmak üzere toplam 6000 m2lik geniş bir alanda hizmet veriyor. 7 gün, 24 saat hizmet verecek Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, Dermatolojiden kardiyolojiye çok sayıda tıbbi branşın bulunduğu bir sağlık kuruşu olarak tasarlandı.
 
                      image
 
Tıp merkezinde Acil Servis, Ambulans hizmetleri, Check-up hizmetleri ve Fizik Tedavi Ünitesi de bulunuyor.
 
Merkezde sunulan kozmetik dermatoloji uygulamaları arasında Botoks, Dolgu, PRP ve Mezoterapi yer alıyor. Merkezin SGK, özel sağlık sigortaları, banka sigortaları, yabancı sağlık sigortaları ile anlaşması bulunuyor. 
 
Acıbadem Sağlık Grubu'nun bilgi birikimini yansıtan Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi ile koordineli hizmet verecek. Böylece ihtiyaç halinde, hastalar Acıbadem Bodrum Hastanesi'ne sevk edilebilecek.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR