Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KORONA VİRÜS '' GETİR '' ME !
KORONA VİRÜS '' GETİR '' ME !
Ayda ortalama 600 binin üzerinde sipariş götüren uygulaması Getir, İstanbul Bulgurlu’daki deposunda çalışan bir kuryenin koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıkladı.Bu şirketin açıkladığı 2. koronavirüs pozitif vakası.
9 Nisan 2020, 12:47
 
Online market uygulaması Getir, İstanbul Bulgurlu’da bir depo çalışanının yeni tip Coronavirus'e (Covid-19) yakalandığını duyurdu.
 
Getir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kuryenin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi: Şirketten yapılan açıklamada, "İstanbul Bulgurlu depomuzda çalışan bir kurye arkadaşımızın maalesef Kovid-19 pozitif olduğunu öğrendik. Arkadaşımızın durumu iyi. Aşağıda bu gibi durumlarda İl Sağlık Müdürlüğü talimatları doğrultusunda oluşturduğumuz prosedürümüzü sizinle paylaşmak isteriz." denildi.
 
image
 
Prosedürde depoda görev yapan tüm çalışanların 14 gün boyunca izole olması için evlerine gönderileceğini, bu çalışanların ücretli izinli sayılacağı belirtiliyor.
 
Şirket, depodaki paketli olmayan ürünlerin tamamının imha edileceğini, tüm ekipman ve ürünlerin dezenfekte edileceği ifade etti.
 
Şirket, 24 saat içerisinde deponun yeni bir ekip ile hizmete geçmesini hedefliyor.
 
Çalışanın kaç müşteriye servis yaptığı olası bulaşma tehlikesine karşı bu müşterilerin uyarılması veya kontrolleri hakkında bilgi verilmedi.

 
21 MART'TA BİR PERSONEL DAĞITIM PERSONELİ KARANTİNAYA ALINMIŞTI
 
Getir şirketinde çalışan dağıtım personelleri arasında bu 2.vaka olarak ortaya çıktı.
21 Mart'ta Getir'in Ataşehir'deki deposunda görevli bir çalışanın kontrole gittiği hastanede gözlem altına alınması sonucu söz konusu depoda çalışmanın durdurulduğu, çalışanlardan evde kalmalarının istendiği aktarılmışdı. Çalışanın test sonucunun beklendiği aktarıldıktan sonra bu konu hakkında basın açıklaması yapılmamıştı. 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR