Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SPK 2 KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU YAPTI
SPK  2 KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU YAPTI
SPK Kurulu tarafından Batuhan Arıcı tarafından işlenen nitelikli dolandırıcılık suçuna iştirak ettiği tespit edilen İrem Akyürek hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
1 Ocak 2021, 14:52
 
Sermaye Piyasası Kurulu SPK, Sermaye Piyasası Kanunu SPK ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda iki kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.
 
SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, bilişim sistemlerinin araç olarak kullanılması suretiyle, hileli davranışlarla kişilerin aldatılarak, kaldıraçlı işlemler üzerinden yüksek kâr payı verme vaadiyle kişilerden toplanan paraların kendisi yararına kullandığı belirlenen Batuhan Arıcı hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
 
Kurul tarafından , Batuhan Arıcı tarafından işlenen nitelikli dolandırıcılık suçuna iştirak ettiği tespit edilen İrem Akyürek hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
 
            image
 
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda, Batuhan Arıcı ve İrem Akyürek adlı şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunulmasını kararlaştıran kurul Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 7 internet sitesine erişimin engellenmesi için gerekli hukuki işlemlerin yapılmasına hükmetti.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR