Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAAT SEKTÖRÜNÜN LİDERİ HIZ KESMİYOR.
SAAT SEKTÖRÜNÜN LİDERİ  HIZ KESMİYOR.
Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya '' 2021’de online’daki bu büyümemizin katlanarak artacağını öngörüyoruz. Süreçlerimizi mükemmelleştirmek, tüketicilere en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ''
2 Ocak 2021, 09:07
 
Dünyaca ünlü birçok saat markasının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, pandemi sürecinde de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 
 
Son dönemde İstanbul’da 3, İzmir’de ise 1 yeni mağaza açan sektörün deneyimli markası Saat&Saat, 2021’de 5 yeni konsept mağaza dah açmayı hedefliyor.
 
Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye'deki adresi Saat&Saat yatırım hızını kesmedi.
Dünya saat modasının Türkiye'de daha da büyüyüp gelişmesi,bu yatırım hızı ile kaçınılmaz görülüyor.
 
image
 
Türkiye'de birçok markanın yatırımlarını durdurduğu ya da ertelediği pandemi sürecinde büyümesini sürdürdü.
 
Saat&Saat, mağazalaşma yatırımlarını sürdürürken Jacques Philippe ve U.S. Polo Assn. markalarını da bünyesine kattı.
 
2021 yılında da bünyesine yeni markalar eklemeyi planlayan Saat&Saat, yönetim kadrosunu da güçlendirdi. Kadın istihdamına öncelik vererek Pazarlama Direktörlüğü görevine çok uluslu şirketlerde önemli deneyimlere sahip Ayşem Suner’i, İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine ise Başak Aksoy’u atadı.
 
SAAT SEKTÖRÜNÜN LİDERİ 2021 YILINA UMUTLU GİRDİ
 
image
 
“Pandemi süreci bizim için fırsat dönemi oldu”
 
Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, tüm ülkemizin yeni yılını kutlayarak 2021 hedeflerine değindi.
 
 “Saat&Saat olarak her zaman kriz anlarına ‘Bunu nasıl fırsata çevirebiliriz?’ gözüyle bakıyoruz. Bu nedenle pandemi süreci de bizim için fırsat dönemi oldu. Bazı mağazalarımızı yeniledik, operasyonel süreçlerimizi geliştirmek ve hızlandırmak için dağıtım merkezimizde teknolojik donanım yatırımları yaptık. 2019 yazından bu yana online mağazamızı yatırımlarla geliştiriyoruz.'' diyerek gelişmeleri anlattı.
 
Ramazan Kaya ''Türkiye’de yılın ilk 6 ayında e-ticaret hacminin geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 64 oranında arttığı açıklandı. Biz de 2019’da e-ticaret kanalımıza yaptığımız yatırımların meyvesini 2020 yılında topladık. Online’da bu seneyi geçen yıla oranla iki kat büyümeyle tamamlayacağız.'' dedi
 
2021’den de umutluyuz.
 
Kaya '' 2021’de online’daki bu büyümemizin katlanarak artacağını öngörüyoruz. Süreçlerimizi mükemmelleştirmek, tüketicilere en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2021 yılında da yatırımlarımıza yeni satış noktaları ve yeni markalarla devam edeceğiz.” diyerek markanın büyüme stratejisini paylaşarak açıklamayı noktaladı.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR