Güzel ülkemiz için yazıyoruz - DEĞER ZİRVESİ MARKALAR ÖDÜL TÖRENİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/ekonomi/37047/deger-zirvesi-markalar-odul-toreni

 

DEĞER ZİRVESİ MARKALAR ÖDÜL TÖRENİ
DEĞER ZİRVESİ MARKALAR ÖDÜL TÖRENİ
Türkiye’nin globalleşme yolunda üreten, ülke ekonomisine katma değer sağlayan markaları, 5 Mart 2021 tarihinde “Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni”nde bir araya gelecek.
23 Şubat 2021, 08:23
 
 
Bu yıl, Değer Zirvesi Komite Başkanı Pınar Erez tarafından üçüncü kez düzenlenecek ödül töreni, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan katılımıyla gerçekleşecek. 
 
Türkiye için Değer” ilkesiyle düzenlenen “Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni”, tekstilden yapı sektörüne, bilimden sanata, spordan gastronomiye kadar birçok markayı ve Türkiye’nin değerli isimlerini bir araya getirecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla gerçekleşecek ödül töreni, ülkemizin önemli marka ve isimlerini ödüllendirecek.   
 
image
 
Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni’ne üçüncü kez imza atan Değer Zirvesi Komite Başkanı Pınar Erez, “Türkiye’de doğup dünyaya yön veren markalarımızla Türkiye’nin değerlerini bu yıl da ödüllendirmenin heyecanını yaşıyoruz. Türkiye olarak yaşadığımız bu zorlu günleri hep beraber, dayanışma ile aşacağımıza inanıyoruz. Covid 19 pandemisiyle birlikte yeni normal dediğimiz bu süreçte sürdürülebilirlik en önemli konularımızdan biri oldu. Markalar da yeni normal ile sürdürülebilirlik konusunu odağına aldı. Yaşam şeklimizin, alışkanlıklarımızın değiştiği bu dönemin geçici olduğunu biliyoruz ve geleceğe umutla bakmaya devam edeceğiz.’ dedi.  
 
Türkiye için DEĞER” söyleminden yola çıkan ‘Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni, tekstilden yapı sektörüne, bilimden sanata, spordan gastronomiye kadar birçok markayı ve Türkiye’nin değerli isimlerini bir araya getirecek. Dünyaya yön veren trendlerle Türkiye’nin değerlerini oluşturan sektörlerin buluşacağı etkinlikte, liderlerin gelecek öngörüleri, hedefleri, pandemi döneminde yaşananlar ve sürdürülebilirlik konuları ele alınacak.   
 
Şeffaf Gazete