Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PERAKENDE GÜNLERİ 20. YILINDA
PERAKENDE GÜNLERİ 20. YILINDA
Perakende sektörünün en verimli buluşma platformu olarak tüm sektörü bir araya getiren Perakende Günleri, pandemi nedeniyle verilen aradan sonra sektörün ilk fiziksel etkinliği için geri sayıma başladı.
26 Mayıs 2021, 17:50
 
 
Bu sene 20. yılı da kutlanacak olan Perakende Günleri’21, 2-3 Haziran tarihlerinde başarılı televizyoncu ve sunucu Oylum Talu’nun sunuculuğunda Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. 
 
Perakende Günleri’21 (PG21) hem içerik hem de fiziksel olarak kendini pandemi şartlarına göre yenileyerek katılımcılarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor. Bu sene ana teması ‘Dijital Dünya’ olarak belirlenen PG21’de, 40 farklı oturumda yabancı ve yerli 50’den fazla profesyonel isim katılımcılara seslenerek; deneyimlerini paylaşacak, akıllardaki sorulara yanıt bulacak. 
 
Perakende Güneşi Ödülleri
 
Bu yıl 20. yılını kutlayan Perakende Günleri’nde 20 yılın en büyük ödül heyecanı yaşanacak.  20.Yıl Özel Ödülü adını taşıyan ödül, 20 yıl boyunca sektöre örnek olmuş özel bir isme verilecek. Öte yandan Perakende Güneşi Ödülleri kapsamında bu sene ayrıca Pandemi Başarı Ödülleri kategorisinde de ödül verilecek. 17 sektör derneğinin temsilcisinden oluşan büyük jüri, 37 aday arasından kazananları belirleyecek. 
 
Sunuculuğunu başarılı televizyoncu Oylum Talu’nun yapacağı PG21’in yabancı konuşmacıları arasında Fütürist ve yazar Peter Hinssen, Çin uzmanı ve Girişimci Pascal Coppens, Çin İstanbul Başkonsolosu Cui Wei bulunuyor. Fütürist ve yazar Peter Hinssen, ‘Never Normal’ başlıklı oturumunda belirgin olan tek şeyin ‘belirsizlik’ olduğu bu dönemde ‘hız, çeviklik, yaratıcılık, inovasyon, bağlantı ve deneyimlemeden’ oluşan formülün nasıl uygulanması gerektiğini güncel örneklerle aktaracak.
 
Çin uzmanı ve Girişimci Pascal Coppens, ‘Qubit Düşünce Yapısı, Pandemi ve Çin’ başlıklı oturumunda ise içinden geçtiğimiz bu dönem sonrası hem Çin’de hem dünyada değişen perakende sektörünü anlatacak. Coppens ayrıca son dönemde çok konuşulan “Qubit” düşünce yapısına dair merak edilenleri paylaşacak. Türkiye ve Çin İş Birliği Oturumunda ise Çin İstanbul Başkonsolosu Cui Wei’den iki ülke arasında gelişen iş birliğinin geleceğini anlatacak. 
 
AKINON ve VESTEL ana sponsorluğunda düzenlenen Perakende Günleri 2021’in yerli konuşmacıları arasında ise Başkanlar Oturumunda BMD Başkanı Sinan Öncel ile AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Vestel Genel Müdürü Ergün Güler, Akinon CEO’su Tolga Tatari, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Başkanı Ramazan Bingöl, Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz, MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım ve Zincir Mağazalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe yer alıyor.  
 
Bu sene oditoryum konferansları dışında perakende sektörünün derinlemesine ele alınacağı Uzmanlık Sahneleri konuşmacıları ise şu şekilde sıralanıyor:  
 
Perakende Teknolojileri Sahnesi 
 
Obase- Dr. Bülent Dal - Gerçek Zamanda Müşteriyi Tanıma ve Aksiyon Alma
BI Technology Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ömer Çıtak: Perakende Sektöründe Veri Odaklı Yaklaşım 
 
Related Digital CEO Sedat Kılıç: Doğru Segmentasyon, Akıllı Otomasyon, Mutlu Müşteri
 
Gastronomi Sahnesi 
 
Coca Cola İçecek Yerinde Tüketim Satış Direktörü Şehnaz Gökaslan ve Coca Cola İçecek Türkiye Pazar Araştırma Müdürü Sevi Sidar: COVID-19 Pandemisinin Alışverişçi ve Perakende Üzerine Etkileri
Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği Başkanı Melih Şahinöz ve Turyid Başkan Yardımcısı ve Big Chefs Cafe & Brasserie Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli: Dünyada Bir İlk: Güvenilir Tedarikçi Programı ile Tabağındaki Yemeğin Malzemesini Kendin Keşfet
Ortak Akıl Kurucu Ortak ve Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Tüfekçi, Metro Cash & Carry Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Deniz Alkaç, Marketyo CEO Özer Fırat: Çoklu Kanalda Rekabet! Yereller Dijitalleşiyorken Dirileşiyor!
 
Akinon E-Ticaret Sahnesi 
 
Samsung Electronics Türkiye E-Ticaret ve Omnichannel Direktörü Erkut Gündüz: Kesintisiz Ve Bütünleşik Alışveriş Deneyimi
Derimod Başkan Yardımcısı Murat Zaim ve Derimod Başkan Yardımcısı Ali Zaim: Ne Seninle Ne De Sensiz! E-Ticaretin Konuşulmayanları
LC Waikiki Mağazacılık Genel Müdürü: LC Waikiki’den E-Ticarette Yeni Adımlar
 
Yeni Dönem Sahnesi  
 
İDA Yönetim Kurulu Başkanı Esra Şengülen Ünsür ve Ufuk Çarşıbaşı: Mağdur Markalar Canavar Müşteriye Karşı
DNG Danışmanlık Kurucusu ve Ekonomist Fatih Keresteci: Ekonomi 2021: Pedalı Hangi Hızla Çevirelim? 
Avrupakent Gayrimenkul Muhsin Erkoç, Torunlar GYO-Korupark Feyza Acar Sönmezer, Esas Gayrimenkul Nevzat Yavan: AVM’ler: Nereye Geldik, Nereye Gitmeliyiz? 
 Perakende Çözümleri Sahnesi 
 
Armiya Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Tuğ: Robotik Teknolojiler Çağında Markalaşma ve Otomasyon 
Erdal Kesrelioğlu ile Finansın Uzmanından Tavsiyeler: Parayı Nasıl Yönetelim Oturumu
Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Sema Güral Sürmeli ve Eti Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Firuzhan Kanatlı: Değer Odaklı Üretim, Sürdürülebilir İnovasyon
 
Müşteri Deneymi Sahnesi 
 
Boyner Büyük Mağazacılık CEO Eren Çamurdan ve Payten Türkiye Ülke Lideri Burak Kutlu: Geleceğin Müşterisi İçin Ödeme Sistemleri Kulisinde Ne Var?
Inspark Serdar Susuz, Modanisa Betül Bulut: 5 Kıta, 140 Ülke, 6 Dil, 360 Derece: Modanisa ve Inspark’ın Salesforce ile Yarattığı Global Deneyim   
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR