Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜZELLİK FUARINA DAVET
GÜZELLİK FUARINA DAVET
Türkiye’nin ilk Güzellik ve Bakım Fuarı bu yıl da yerli ve uluslararası markaları bir araya getirmeye hazırlanıyor. 10 milyar dolarlık sektörü buluşturacak Güzellik ve Bakım İstanbul Fuarı’na 4 gün boyunca misafirlerini sektördeki son yeniliklerle tanıştıracak
9 Eylül 2021, 11:09
 
 
33 yıldır kesintisiz düzenlenen Türkiye’nin ilk Güzellik ve Bakım Fuarı bu yıl da yerli ve uluslararası markaları bir araya getirmeye hazırlanıyor.
 
10 milyar dolarlık sektörü buluşturacak Güzellik ve Bakım İstanbul Fuarı’na 4 gün boyunca yaklaşık 30 binin üzerinde ziyaretçi ve satın almacının katılım göstermesi bekleniyor.
 
Yerli ve uluslararası birçok profesyonel kozmetik markasının buluşacağı ve yeni teknolojilerin sergileneceği Güzellik ve Bakım İstanbul Fuarı’nda dünya devi markaların yanı sıra yerli ve milli üretim güzellik cihazları da görücüye çıkacak.
 
Fuarla eş zamanlı olarak 4 gün boyunca düzenlenen kategorize edilmiş etkinlik programında; 32 oturum, 35 konuşmacı ve 5 workshop da olacak. 
 
image
 
Ameliyatsız gençleşmenin ve yaşlanmayı engellemenin yöntemlerinin anlatıldığı, “Anti-Aging Academy”, güzellik içten gelir diyerek besinlerin cilt kalitesine etkisinin ele alındığı “All in Wellness”,  saç, topuz ve makyaj şovlarından, saç kesimi ve renklendirmeye, türban tasarım şovlarından microblading’e kadar en renkli şovlarla “Beauty on the Stage”, işletme yönetimi ve tüm tanıtım faaliyetlerinin profesyonellerce ele alınacağı  “Beauty Management”, ünlü dermotologlarla  “Skin Care in the Spotlight”, alanında uzman kişilerden sınırlı sayıda katılımcıya uygulamalı eğitimlerin verileceği “Beauty Workshop” oturumları ve daha fazlası Güzellik ve Bakım İstanbul Fuarı’nda olacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR