Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM BELEDİYESİNDEN ALIM ÇAĞRISI
BODRUM BELEDİYESİNDEN ALIM ÇAĞRISI
2021 yılı için Bodrum Belediye A.Ş’nin işlettiği; cafeler, restaurantlar, otoparklar ve tuvaletlerin ihtiyaçlarına yönelik satın almalar gerçekleşecek. Satın almaları gerçekleşecek ürün grupları için teklifler de alınmaya başlandı.
23 Kasım 2021, 10:52
 
 
Bodrum Belediyesi’nin iştirak şirketi Bodrum Belediye A.Ş. 2022 yılı için ihtiyacı olan satın alma gruplarını yayınladı. 2021 yılı için Bodrum Belediye A.Ş’nin işlettiği; cafeler, restaurantlar, otoparklar ve tuvaletlerin ihtiyaçlarına yönelik satın almalar gerçekleşecek. Satın almaları gerçekleşecek ürün grupları için teklifler de alınmaya başlandı.
 
   image
 
Bodrum Belediye A.Ş.’nin yayınladığı tabloya göre; Şarküteri Grubu, Sebze-Meyve, Dondurulmuş Ürünler, Kuru Gıda, Çay/Kahve/Sıcak İçecekler, Meşrubatlar/Soğuk İçecekler, İlaçlama Firmaları, Tüp/Gaz Alımı, Reklam/Baskı Hizmetleri,  Et ve Tavuk, Temizlik-Sarf-Kağıt Malzemeler, Ofis-Kırtasiye Malzemeleri,Tanker Su Taşımacılığı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri ürün gruplarında satın almalar gerçekleştirilecek. Teklif vermek isteyen firmaların, Bodrum Belediye A.Ş. satın alma birimine ulaşarak randevu oluşturması gerekiyor. Randevunun ardından belirlenen tarihte ürün tanıtımını gerçekleştirecek olan firmalar ile fiyat ve koşullar da görüşülecek.
 
14 Aralık 2021 saat 17:30’a kadar teklifler alınmaya devam edecek. Teklif verecek firmaların, Bodrum Belediye A.Ş satın alma birimiyle iletişime geçmesi gerekiyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR