Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TAKSİCİLER ODASI BAŞKANI SUÇLANIYOR
TAKSİCİLER ODASI BAŞKANI SUÇLANIYOR
İstifa eden İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Harmandar,İTEO başkanı Eyüp Aksu için şok suçlamalarda bulundu. 2018 oda seçimlerine hazırlanırken mevcut yönetimin esnafa verdiği zararları düzeltmek adına Eyup Aksu ile yola çıktık. Eyüp Başkan seçimi kazandıktan sonraki süreçte gördüm ki onunda yönetme zihniyeti geçmiş yönetimle aynıydı.Esnafın hakkından ziyade bireysel menfaatler ön plandaydı.
8 Aralık 2021, 14:01
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 5 bin taksi talebi UKOME toplantılarında tam 11 kez neden reddedildi ?
 
İTEO başkanı  Eyüp Aksu için şok suçlamalar.
 
İstifa eden İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Y.K.üyesi Ahmet Harmandar'dan konuşulacak iddialar. 
 
Taksiciler odasında neler oluyor?
 
image
 
AHMET HARMANDAR KONUŞTU BAŞKAN EYÜP AKSU YÖNETİMİ SALLANIYOR
 
Yönetimdeki isimlerin yakınlarına plakalar. 
Olmayan makama genel müdür, 
Taksimetre ayarında vurgun iddiaları. 
 
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Harmandar, İTEO Başkanı Eyüp Aksu için birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptıktan bir süre sonra İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyeliğinden istifasını verdi...
 
İstifa eden İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Harmandar, İTEO Başkanı Eyüp Aksu’nun aracını 20 gün önce 140 bin TL’ye değiştirdiğini ama esnafa bir yıldır “Reis’in selamı var ÖTV muafiyeti çıkacak bekleyin’ dediğini bir süre önce söylemişti.
 
image
 
İTEO’nun bir aplikasyon firması ile anlaştığını belirten Harmandar “Oda Başkanı Eyüp Aksu  bir aplikasyon firması ile anlaştı, oda bünyesinde aplikasyon yapma kararı aldı. Bu aplikasyon şirketini kurmak için para gerekiyor. Bu parayı Oto Center’daki bir firmadan borçlanıyor. 1 milyon 250 bin TL ve yönetim kurulundan borçlanma yetkisi alıyor. 5362’ye göre böyle bir hakkımız, kararımız yok” dedi.
 
Harmandar, alınan 1 milyon 250 bin TL’den 1 milyon 175 bin TL gibi bir rakamın kasaya girdiğini belirterek “Bu aplikasyon gerçekten yapılacak mı, yapılmayacak mı? Oda bunun neresinde? Ben bugüne kadar yönetimde olmama rağmen şu ana kadar çok net bir bilgiye sahip değilim.” diye konuştuktan sonra İTEO tarafından dışlanmıştı.
 
3 Aralık'ta fitili ateşleyen açıklama yapmıştı
 
Harmandar '' 2018 oda seçimlerine hazırlanırken mevcut yönetimin esnafa verdiği zararları düzeltmek adına Eyup Aksu ile yola çıktık. Eyüp Başkan sürekli haktan adaletten bahsederdi fakat seçimi kazandıktan sonraki süreçte gördüm ki,onunda yönetme zihniyeti geçmiş yönetimle aynıydı ''.
 
Esnafın hakkından ziyade bireysel menfaatler ön plandaydı.
 
'' Bu konudaki rahatsızlığımı dillendirdikçe yönetimdeki arkadaşlar sürekli düzelecek modundaydı. Desteğini aldığım esnaf abilerime,kardeşlerime karşı sorumluğumun farkında olarak susmadım hep haksızlıklara karşı çıktım ''...
 
Harmandar '' Bu açıklamalanın arkasında kimse bir aday veya grup aramasın,vicdani sorumluluğumu  yerine getirdiğimi  bilmenizi isterim ''... diyerek bugüne gelinen sürece ışık tutmuştu.
 
        image
 
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Harmandar , önce notere gitti, yönetimden istifa ettiğini bildirerek yönetimle ilgili açıklamalar yapacağını belirtti.
 
Taksi sektörünün bazı güçlü isimlerinin Eyüp Aksu'ya '' istifa et ortalık yatışsın '' telkinlerine rağmen Aksu'nun başkanlık koltuğunu bırakmamak için direndiği bilgisine ulaşıldı.
 
Odaya yakın kaynaklar Harmandar'ın istifası ve anlattıkları doğrultusunda ortalığın daha da karışacağı ,Eyüp Aksu'ya istifa et baskısının daha da artacağı yönünde bilgilere ulaşıldı.
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR