Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EĞLENCE SEKTÖRÜ ATRAX İLE BULUŞUYOR
EĞLENCE SEKTÖRÜ ATRAX İLE BULUŞUYOR
Pandeminin etkisiyle birlikte kapalı alanlara girmek istemeyen insanlar, şehirlerin yeşil ve açık alanlarına günden güne daha çok ihtiyaç duyuyor. Bu da hem devlet kurumlarının hem de özel sektörün, bu alana yatırımlarını her geçen gün arttırıyor. Bu yatırımlar ise İstanbul’da yapılacak dev organizasyonda görücüye çıkıyor.
13 Ocak 2022, 10:07
 
 
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs sürecinde yeni normale geçişin hızlanmasıyla birlikte eğlence ve rekreasyon sektörüne talep her geçen gün artmaya devam ediyor.
 
Küresel çapta 2 buçuk trilyon değere ulaşan sektör, 5,4 milyon kişiye de istihdam sağlıyor. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında “Büyük Oynuyoruz” mottosu ile İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ‘9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı Atrax’, sektörün buluşma noktası olacak.
 
Pandeminin etkisiyle birlikte kapalı alanlara girmek istemeyen insanlar, şehirlerin yeşil ve açık alanlarına günden güne daha çok ihtiyaç duyuyor. Bu da hem devlet kurumlarının hem de özel sektörün, bu alana yatırımlarını her geçen gün arttırıyor. Bu yatırımlar ise İstanbul’da yapılacak dev organizasyonda görücüye çıkıyor.  Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ‘Mutlu Şehirler’ teması ile gerçekleştirilecek 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı Atrax22’ şehirlerin geleceğine de ışık tutuyor. 17 ülkeden 197  firmanın katılımıyla gerçekleşecek fuar; sergilenen ürün ve hizmetleri ile şehirlerin toplumsal mutluluğuna katkısı konusunda farkındalık yaratarak, doğa ile iç içe olan parkların ve şehirlerin önemine vurgu yapacak. Organizasyon, eğlence parklarından çocuk oyun gruplarına, jetonlu oyun makinelerinden tırmanma duvarı ekipmanlarına, hareket simülatörlerinden ses ışık sahne sistemlerine kadar son teknoloji inovasyon harikası ürün ve hizmetlere de ev sahipliği yapacak.
image
 
Eğlencenin Oscarları Sahiplerini Buluyor
 
Fuar kapsamında ayrıca şehir yaşamına değer katan başarılı projeler de taçlandırılacak. Türkiye’nin eğlence sektöründeki ilk ve tek yarışması “8. Atrax Star Ödülleri” töreni üniversitelerden belediyelere, AVM’lerden otellere kadar geniş bir katılımla 4 Şubat Cuma akşamı Crown Plaza Florya’da gerçekleştirilecek. Eğlence dünyasının ‘Oscar’ı olarak da nitelendirilen tören, 17 kategoride şehir hayatına mutluluk katacak en yaratıcı projeleri belirleyecek. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR