Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ AVUKATIN ELEKTRİK FATURASI EYLEMİ
ÜNLÜ AVUKATIN ELEKTRİK FATURASI EYLEMİ
Evine 10 bin lira elektrik faturası gelen Avukat Remzi Kazmaz, Danıştay’a dava açacağını duyurdu. Kazmaz, “Türkiye Cumhuriyet tarihinin en ağır soygunuyla karşı karşıyayız” dedi.
8 Şubat 2022, 17:19
ELEKTRİK ZAMLARI GERİ ALINSIN
 
Türkiyeyi bir yangın yerine çeviren Elektrik zamları ne hukiuki yasaldır nede ahlaki ve vicdanlıdır.
 
Evde olmamasına rağmen faturası 10 bin TL gelen Avukat Remzi Kazmaz, Danıştay’a dava açacağını duyurdu. Kazmaz, “Türkiye Cumhuriyet tarihinin en ağır soygunuyla karşı karşıyayız” dedi.
 
Faturalara gelen kademeli zamlar esnafın da yurttaşların da belini büktü. Ocak ayı itibariyle yüzde 50 ila yüzde 125 dolayında gelen zamlar sonrasında yurttaşlar iki katı faturayla karşı karşıya kaldı.
 
image
 
Birçok ilde faturalara gelen zamlar protesto edilirken, Bodrum'da yaşayan ünlü aktivist avukat Remzi Kazmaz, 15 gün evde olmamasına rağmen gelen 10 bin TL’lik elektrik faturasını mahkemeye taşıyacağını duyurdu. Ofisine de 6 bin TL fatura geldiğini aktaran Kazmaz, “Bu faturalar muhalif isimlere daha mı fazla kesiliyor? Bunun kriteri nedir?” diye sordu.
 
                       image
 
                               Bu bir ZAM değil Soygundur
Remzi Kazmaz '' Enerji halka en kolay en ucuz bir şekilde sunulması gerekirken Halka fahiş fiyatla satılıyor. Halktan toplanan paranın bir lirası devlet hazinesine giderken altı lirası yandaş enerji dağıtım şirketleri Cengiz, Kolin,Limak ,Aksa, Bereket AŞ ,Çalık gibi şirketlerin kasasına girmekte '' dedi
 
Ben bugün Anayasal hakkımı kullandım
 
“Türkiye Cumhuriyet tarihinin en ağır soygunuyla karşı karşıyayız” diyen Av. Kazmaz, zamların geri alınması için Danıştay’a dava açacağını ifade ederek mağdur tüm vatandaşları da dava açmaya davet etti.
 
                        image
 
HALKA ÇAĞRI YAPTI
Enerjinin sermaye olarak aktarılmaması gerektiğine dikkat çeken Kazmaz, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak tek başıma hakkımı arıyorum. bu olay bir zam değil bir soygundur bir talandır. Bugün (8 Şubat) Bodrum Aydem önünde Saat 12.00 de hep birlikte hakkımızı arayalım” diyerek vatandaşları faturaları protesto etmeye çağırdı.
 
image
 
'' Elektrik zamları geri alınıncaya kadar eylemlerimiz devam edecek.''

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR