Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İHRACAT İÇİN HEDEF AFRİKA
İHRACAT İÇİN HEDEF AFRİKA
Türkiye’nin lokomotif sektörleri Gateway to Africa Fuarı ile Afrika kıtasına yıllık 24 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren Türkiye’nin bu oranını ilk etapta 50 milyar dolar seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefliyor.
15 Temmuz 2022, 11:12
 
 
Türk hazır giyim markaları, 1 milyar 300 milyon nüfusu ile geleceğin pazarı olarak görülen Afrika’ya açılıyor.
 
Fuarcılık sektörünün global firması CNR Holding tarafından, Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleşecek olan Gateway to Africa Fuarı, Türk hazır giyim sektör temsilcileri için yeni ve kalıcı iş anlaşmalarının önünü açacak.
image
 
54 Afrika ülkesinin kamu ve özel sektör satın almacılarının sabırsızlıkla beklediği Gateway to Africa - Hazır Giyim, Ayakkabı ve Deri Fuarı, 18-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.
 
Türkiye’nin en önemli hazır giyim firmalarının yanında markalaşmak ve ihracata yönelmek isteyen KOBİ’lerin de yoğun ilgisi ile karşılaşan fuara, yerli firmalar kadar yabancılar da oldukça ilgi gösteriyor. Afrika ile hazır giyim ticaretinin Ruanda’dan geçtiğini keşfeden firmalar, kıtanın genç nüfusuna da bu fuarla ulaşmak istiyor
 
Yılda 1.5 trilyon dolar ithalat gerçekleştiren tüm Afrika pazarının taleplerini karşılamak için CNR Holding tarafından düzenlenen Export Gateway to Africa Fuarı, pandemi sonrası Afrika için uluslararası seviyede organize edilen ilk fuar olma özelliğini de taşıyor.
 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR