Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TURİZM ŞİRKETİ BATTI YÜZLERCE MADUR VAR
TURİZM ŞİRKETİ BATTI YÜZLERCE MADUR VAR
Online uçak bileti, tur, konaklama ve VIP transfer platformu Shallwego’yu da bünyesinde barındıran ACY Şirketler grubu iflas bayrağını çekti şirket sahibi Ahmet Cemil Yıldırıma’a ulaşılamıyor
13 Kasım 2022, 19:43
 
Online uçak bileti, tur, konaklama ve VIP transfer platformu Shallwego’yu da bünyesinde barındıran ACY Şirketler grubu iflas bayrağını çekti şirket sahibi Ahmet Cemil Yıldırıma’a  ulaşılamıyor.
image
 
Ahmet Cemil Yıldırıma’a  ait , Online uçak bileti, tur, konaklama ve VIP transfer platformu Shallwego’yu da bünyesinde barındıran ACY Şirketler Grubu'nun ACY Global, ACY Filo ve ACY Turizm şirketleri için konkordato ilan ettiği belirtildi.
 
Şirket çalışanları işten çıkarıldı şirket sahibine ulaşılamıyor.
Şirketin tüm çalışanlarının işten çıkarıldığı ancak paralarının ödemediği belirtilirken konkordatoya giden şirketin 40 civarında çalışanının mağdur olduğu, maaşlarını ve kıdem tazminatlarını alamadığı bununla birlikte tedarikçilerin borçlarının da ödenemediği kaydedildi.
        image
Şirket çalışanları ayrıca Shallwego’nun ofisinin kapalı olduğunu, şirketin sahibi Ahmet Cemil Yıldırıma’a ve CEO Burcu Eslek’e ulaşamadıklarını belirttiler.
Adana ve Denizli'de otelleri bulunan aynı zamanda Shallwego’nun kurucusu Ahmet Cemil Yıldırım geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul E5 üzeri Şirinevler Yenibosna’da bulunan 230 odalı Adela Oteli satın almıştı.
 
ACY Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Yıldırım şirketinin otel yatırımıyla ilgili, "3 ay sonra tüm yenileme ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla ACY Otel ismiyle yepyeni bir başlangıç yapacağız." açıklamasında bulunarak Adela Hotel'in yenileneceği ve 3 ay sonra yeniden hizmete başlayacağını iddialı bir dille ifade etmişti.
 
VATANDAŞLAR MAĞDUR OLDU
Şirketi konkordatoya götüren sürecin otelin satın alınmasıyla başladığı belirtilirken şikayetvar.com isimli sitede birçok vatandaşın tur satın aldıkları Shallwego'ya ulaşamadıklarına dair mesajlar bıraktıkları görüldü.
image
 
Bununla birlikte ACY Turizm'in web sitesi aktif halde çalışırken, Shallwego'nun web sitesinin kapalı olduğu ve iletişin numaralarından hiçbir şekilde şirketlere ulaşılamadığı belirtildi.
                     image

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR