Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYAKKABI SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURAN FUAR
AYAKKABI SEKTÖRÜNÜ BULUŞTURAN FUAR
Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı AYSAF İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda 2.123’ü yabancı olmak üzere toplam 12.736 ziyaretçi ağırladı.
15 Mayıs 2023, 20:04
 
Avrasya’nın sektöründe en büyük fuarı olan Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı AYSAF, sektörün çatı kuruluşu AYSAD ve Artkim Fuarcılık iş birliği ile dünyanın dört bir yanından gelen, ayakkabı yan sanayi malzemeleri, deri, suni deri, tekstil, taban, ökçe, aksesuar, makine, kimyasal ve kalıp üreticilerinin de aralarında olduğu 36 iş kolunu 68. kez bir araya getirdi. image
 
3-6 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara 2.123’ü yabancı olmak üzere toplam 12.736 ziyaretçi ağırlayan fuara 34’ü yabancı olmak üzere toplam 331 firma katıldı.
 
Fuara, düzenlenen panelde yapılan konuşmalar damgasını vurdu. AYSAD Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sait Salıcı, TASEV Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çetin, TASD Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berke İçten ve Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Zandar’ın katıldığı panelde kur dengelerinin ihracatta rekabeti azalttığı, gerek gerek ihracatın artabilmesi gerekse yeni neslin istihdama katılabilmesi için fiziki koşulların, özellikle üretim alanlarının iyileştirilmesi gerektiğini belirttildi.
             image
 
Sanat ve sosyal sorumluluk ile bütünleşik düzenlenen fuarda Dünyanın En Hızlı Ayakkabı Tasarımcısı Alex’s Men’in 2 gün boyunca yaptığı şovlar ve sanatçı Deniz Sağdıç’ın geri dönüşüm malzemeleri ile yaptığı eserler büyük ilgi gördü. 
 
69. Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı AYSAF 15-18 Kasım 2023’de İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR