Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ZORLU CENTER'DE GERİ SAYIM Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/emlak/13715/zorlu-centerde-geri-sayim

 

ZORLU CENTER'DE GERİ SAYIM
ZORLU CENTER'DE GERİ SAYIM
Zorlu Gayrimenkul’un Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği bu projenin kaba inşaatı tamamlandı etrafındaki yollar süratle bitmek üzere
10 Temmuz 2012, 23:08

 

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun keyfi yerinde ve  bugünlerde tüm mesaisini Zorlu Center’da geçiriyor

Zorlu Gayrimenkul’un Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği bu projenin kaba inşaatı  tamamlandı etrafındaki yollar süratle bitmek üzere çarşıya ulaşacak metrobüs bağlantısı ,Etiler'den gelenler için tünel yol bitti.

Tüm Zincirlikuyu'da hummalı bir çalışma var.Çevre halkı bu insaat çilesinden bıksada ekonomi için büyük kazanç olan Zorlu Center Türkiye'nin bir numaralı konsept binası olacak gibi.

Şimdi ince işleri sürdürülüyor...

image

Ahmet Nazif Zorlu’nun projenin pazarlama sürecinde  bizzat işin başında olduğu bilinmekte ve projeden yer alacaklar ile birebir muhatap olmakta.

Zorlu, Karayolları arazisi olarak bilinen şu an projenin yükseldiği arsayı , Mart 2007’de 800 milyon dolara almıştı

Proje arada yavaşlasada nihayet sona gelindi,  Türk ekonomisine  2.5 milyar dolarlık bir yatırım kazandıran Zorlu artık çok rahat.

Zorlu Center İçinde alışveriş merkezi, otel, ofis ve rezidansların bulunmakta ayrıca projede 584 residance  konut var.

4 bloktan oluşan projede, rezidansların metrekaresi 9 bin 500 dolardan satışa sunuluyor. 20 bin metrekarelik alansa yatay ofisler için ayrılmış.

Zorlu Center’daki konutlar bu yılın sonuna doğru, ofislerse 2013’te sahiplerine teslim edileceği bilgilerine ulaşıldı.image

M.Doğan Demirdelen

ŞEFFAF GAZETE.COM