Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜL : MİLLETİME HİZMETE DEVAM EDECEĞİM
GÜL : MİLLETİME HİZMETE DEVAM EDECEĞİM
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7 yıllık görev süresini bitirdiğini belirterek, millete hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.
15 Temmuz 2014, 07:58

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7 yıllık görev süresini bitirdiğini belirterek, millete hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Gül, “Ben daha çocukluğumdan, öğrencilik yıllarımdan beri hep dernek, cemiyet daha sonra da siyasi parti vatan ve milletin meseleleriyle meşgul oldum. Millete hizmet etmeyi en asil görev olarak gördüm. Şüphesiz ki bundan sonra da milletime hizmet etmeye devam edeceğim. Millete hizmet etmenin çok yolları vardır. Bakalım nasıl edeceğiz. Bunu hep beraber göreceğiz.” dedi. Gül’ün sözleri salonda büyük alkış aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) iftarına katılan Cumhurbaşkanı Gül, görev süresinin dolmak üzere olduğunu, görevi sırasında bizzat kendisinin yaptığı öncülükle Türk işadamlarının yurtdışında 35 milyar dolarlık iş aldığını ifade etti. Gül, “Öyle ki Türkiye dışındaki bütün işlerinizi takip ettim. Sadece bir projeyi Türk işadamlarına almak için gittiğimiz ülkeler oldu. Neticede siz kazandınız. Türkiye kazandı.” şeklinde konuştu.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR