Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BİLAL ERDOĞANIN ARKADAŞINA ÖNEMLİ GÖREVLER !!!
BİLAL ERDOĞANIN ARKADAŞINA ÖNEMLİ GÖREVLER !!!
Bilal Erdoğan'ın yakın arkadaşıBaşbakanlık müşaviri İbrahim Eren, TRT’ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Aynı anda da ATV’de genel müdür koltuğuna oturdu...
17 Temmuz 2014, 08:36


Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun dünkü toplantısı bir skandalı ortaya çıkardı..

Başbakanlık müşaviri İbrahim Eren, TRT'ye Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Aynı anda da ATV'de genel müdür koltuğuna oturdu...

Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun dünkü toplantısı bir skandalı ortaya çıkardı. Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre; TRT Genel Müdür Yardımcısı ve Başbakanlık Müşaviri İbrahim Eren'in, aynı zamanda iktidara yakınlığıyla bilinen ATV televizyonunda genel müdür olduğu anlaşıldı.

ÜÇ İŞ BİRDEN YAPIYOR

İbrahim Eren, Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yakın arkadaşı olarak tanındı. Başbakanlık Müşaviri olan Eren, TRT Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.  Eren'in üçüncü görevi ise RTÜK'ün dünkü toplantısında ortaya çıktı. ATV televizyonun hisse devriyle ilgili belgeleri inceleyen RTÜK üyeleri, Eren'in aynı zamanda ATV Avrupa'nın Genel Müdürü olduğunu görünce ortalık karıştı.

AKP'LİLER TELAŞLANDI

RTÜK'ün AKP'li üyeleri, bu dosyayı görüşmeden gündemden çıkarmak istedi. CHP'li Süleyman Demirkan ise duruma tepki gösterdi ve Kurul'da tartışma yaşandı.

Süleyman Demirkan, Saygı Öztürk'ün sorusu üzerine yaşananları doğruladı ve şunları söyledi:

'BÖYLE KEYFİYET OLMAZ'

"Bu kadar pervasız ve keyfi yönetim olamaz. Türkiye adeta muz cumhuriyeti. Bilal Erdoğan'ın arkadaşı diye Başbakanlık Müşavirliği'ne getirdiğiniz kişiyi hem TRT Genel Müdür Yardımcılığına vekaleten veriyorsunuz hem de özel bir televizyonun genel müdürü yapıyorsunuz. Bunlar, devlet ciddiyetiyle bağdaşmıyor. Birçok olay CHP'li üyelerden gizleniyor."

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR