Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAOS BÜYÜYOR HAİN PUSU
KAOS BÜYÜYOR HAİN PUSU
Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, kent merkezinde olaylar nedeniyle tahrip edilen işyerlerinde inceleme yaparken silahlı saldırıya uğradı.
9 Ekim 2014, 22:02

 

Bingöl'de İl Emniyet Müdür Yardımcısı ile bir komiser şehit oldu. İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ise saldırıdan yaralı olarak kurtuldu. Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen operasyonda saldırıyı gerçekleştirdikleri belirtilen 4 kişi öldürüldü, 2 kişi de gözaltına alındı.

Bingöl'de Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindekilere silahlı saldırı düzenlendi.

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, kent merkezinde olaylar nedeniyle tahrip edilen işyerlerinde inceleme yaparken silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit oldu Ürker’in koruması Uğur Atlı ise yaralı.

Olay bugün saat 21.30 sıralarında kent merkezindeki Cenk Caddesi üzerinde meydana geldi. Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, beraberinde emniyet görevlileri ile birlikte Kobani'ye düzenenlenen saldırılara tepki gösteren protestocuların tahrip ettiği işyerlerde inceleme yaparken, silahlı saldırı düzenlendi. Bir otomobilden otomatik silahlarla açılan ateş sonucu kurşunların isabet ettiği Emniyet Müdürü Ürker yaralandı, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile koruması Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit oldu. Ürker’in koruması Uğur Atlı ise yaralı.

OPERASYON: 4 ÖLÜ

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e yönelik silahlı saldırıda bulunduktan sonra 2 otomobille kaçan saldırganların Genç İlçesi yönüne gittikleri belirlendi. Saldırganların kaçtığı istikametin belirlenmesi üzerine karayolunda Jandarma Özel Harekat timleri tarafından önlem alındı. Gelen 2 araca 'dur' ihtarında bulunuldu. Araçların içinde bulunan saldırganlar askerlere ateş açtı. Jandarma Özel Harekat Timlerinin de  karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada saldırganlardan 4'ü öldürülürken, ikisi de sağ olarak yakalandı. Çatışmada askerlerden ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Biri Bingöl plakalı olan araçlarda yapılan aramalarda silah ve silahlara ait mühimmatlar bulunduğu açıklandı.

Bir otomobilden inen kişilerce otomatik silahlarla açılan ateş sonucu kurşunların isabet ettiği Emniyet Müdürü Ürker ile koruma polisi Uğur Atlı yaralandı, Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile koruması Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit oldu.

Saldırıda bir komiser şehit düştü.

EMNİYET MÜDÜRÜ AMBULANS UÇAKLA ANKARA’YA GÖTÜRÜLECEK

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, ameliyata alındığı Bingöl Devlet Hastanesi’nden ameliyattan çıkarıldı. Emniyet Müdürü Ürker, sağlık bakanlığı tarafından gönderilen ambulans uçakla, Bingöl’den alınarak Ankara’ya götürüleceği öğrenildi.

 

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR