Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DAVUDOĞLU'NA BÜYÜK PROTESTO
DAVUDOĞLU'NA BÜYÜK PROTESTO
BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu'nun bugün ziyarette bulunduğu Tunceli'de toplanan bir grubun  protesto gösterisi yaparak, yürümek istemesi üzerine polis gaz bombalı müdahalede bulundu.
23 Kasım 2014, 16:03

 

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu'nun bugün ziyarette bulunduğu Tunceli'de toplanan bir grubun  protesto gösterisi yaparak, yürümek istemesi üzerine polis gaz bombalı müdahalede bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün partisinin il kongresine katılıp, sivil toplum örgütleriyle bir araya gelmek ve cemevini ziyaret etmek için Tunceli'ye geldi. Erzincan'dan helikopterle sıkı güvenlik önlemleri ve Kobra helikopterlerin eşliğinde Tunceli'ye gelen Başbakan Davutoğlu, önce valiliği ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu'nun valilikte bulunduğu sırada kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi ve Sanat Sokak üzerinde toplanan yaklaşık 300 kişi, Davutoğlu aleyhinde sloganlar atmaya başladı.

 

Bir süre slogan atan göstericiler, Başbakan Davutoğlu'nun cemevinin ardından ziyaret edeceği Tunceli Belediye binası önüne yürüyüşe geçti.

Önlem alan polis ekipleri grubun yürüyüşe izin vermedi. Protestocuların yürümekte ısrar etmesi üzerine polis gruba gaz bombası ile müdahalede bulundu.

Yaklaşık 5 dakika süren müdahalenin ardından grup dağıldı. Bu sırada atılan gaz bombalarından bir dershanede bulunan öğrencilerde etkilendi. Öğrenciler dershaneyi boşalttı.

Polisin gaz bombası ile dağıttığı göstericiler ise bir süre sonra yeniden toplanıp bekleyişini sürdürürken, polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Tunceli ziyareti nedeniyle çevre il ve ilçelerden yaklaşık 1500 polisin takviye olarak kentte getirildiği belirtildi. Davutoğlu'nun gelişi nedeniyle kentte çok sıkı güvenlik önlemleri alınırken, bazı cadde ve sokaklar ulaşıma kapatıldı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR